Acasa | Actualitate | Liberalii și-au lansat candidații la parlamentare în prezența președintelui PNL Alina Gorghiu

Liberalii și-au lansat candidații la parlamentare în prezența președintelui PNL Alina Gorghiu

lansare-candidati-pnl-12

Aproximativ 600 de membri și simpatizații ai Partidului Național Liberal au umplut, joi seară, Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, a avut loc lansarea candidaților organizației județene la alegerile parlamentare din 11 decembrie. În prezența preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu, cei care vor să reprezinte Buzăul în Parlamentul României s-au adresat rând pe rând celor prezenți în sală, le-au vorbit despre strategia de dezvoltare a județului, despre necesitatea unor lideri care să scape Buzăul de vechile mentalități.

Antonel Tănase, candidat la Camera Deputaţilor, a vorbit despre vechi mentalităţi şi despre viitor: ”Am fost acum o săptămână la Nehoiu și acolo, un domn în vârstă, consilier local, spunea în felul următor: . Nu e posibil așa ceva! Buzoienii sunt oameni destoinici, sunt oameni harnici. Nu au avut conducători care să-i reprezinte, să-i împingă înainte. De data acesta, Partidul Naţional Liberal vine cu o ofertă şi un slogan: . Este un slogan care îndeamnă, care obligă pe toată lumea să lupte cu vechile mentalităţi, cu vechile metehne. Să aducă ceva nou, ceva bun, ceva în plus în societatea buzoiană, în societatea românească. Buzăul face parte din România. România este o țară care trebuie să se dezvolte, România este o țară care este obligată să se schimbe, România este o țară care trebuie să reducă decalajele față de țările membre ale Uniunii Europene (…) Stimați colegi, avem o misiune pe 11 decembrie, o datorie față de poporul român. Noi trebuie să câștigăm alegerile, noi trebuie să punem România pe roate, să împingem România înainte. Ca să punem România pe roate trebuie să punem Buzăul pe roate, să împingem Buzăul înainte. Buzăul trebuie să iasă din zona în care se află, să devină o un județ modern, un motor pentru societatea românească de astăzi. Sunt multe lucruri de făcut în județul Buzău. Cel puțin trei lucruri le-am identificat mergând în comunitățile unde avem aleși locali, unde avem reprezentanți în administrația locală. Județul Buzău are un potențial imens în zona turistică care trebuie valorificat. Județul Buzău are un potențial imens în zona agricolă care trebuie valorificat, județul Buzău este un nod de comunicare între diversele regiuni ale României, dacă ar fi să mă refer doar la Moldova și Ardeal. Județul Buzău îmbină toate formele de relief. Județul Buzău se poate dezvolta!”, le-a transmis trezorierul PNL Antonel Tănase, candidat la Camera Deputaților, participanților la evenimentul de lansare a candidaților organizației județene la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu, candidat la Senat pe lista PNL Buzău, a vorbit despre trecut şi despre viitor, explicând că buzoienii au nevoie de locuri de muncă bine plătite, nu de ajutoarele sociale care i-au ţinut captivi timp de zeci de ani.

La rândul său, preşedintele PNL Buzău, Cristinel Roma­nescu, aflat pe prima poziţie în lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, a explicat de ce liberalii au decis să meargă în alegeri cu Dacian Cioloş, de ce susţin platforma „România 100”, care reprezintă o viziune în total acord cu programul de guvernare al PNL, reclădirea naţională. „Alegerile din decembrie vor stabili drumul pe care îl vom parcurge în următorii ani, deci viitorul nostru şi al copiilor noştri. Pentru liberali, singura direcţie este: înainte. Am decis să mergem pe acest drum alături de Dacian Cioloş, prim-ministrul în funcţie, şi să susţinem platforma , pentru că România 100 reprezintă o viziune în total acord cu programul de guvernare al PNL, reclădirea naţională”.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com