Acasa | Gura Targului | Legături nefireşti între “Bombonica” şi “Făcăleţ”. Ce cei doi amorezi care vor distruge PSD-ul ascund un secret teribil

Legături nefireşti între “Bombonica” şi “Făcăleţ”. Ce cei doi amorezi care vor distruge PSD-ul ascund un secret teribil

toma si popo

S-a dovedit că am avut dreptate, în urmă cu numai şase luni, când anticipam că edilul poreclit de colegi Făcăleţ, e doar un social-democrat vopsit care urmează să distrugă în cel mai scurt timp vieţile unor oameni sărmani dar şi partidul care l-a făcut primar. Înfuriat nevoie mare pe mai marii din partid, care nu i-au oferit pe tavă purcoiul de bănet de la Compania de Apă, edilul poreclit “Făcăleţ” i-a făcut praf în cadrul unei conferinţe de presă. Cei care l-au ajutat să ajungă primar au fost catalogaţi drept şmenarii, hoţi şi mafioţi.

Chiar şi cei mai puţin creduli şi-au dat seama că avocatul poreclit şi Bombonica graţie aspectului său de băşică umflată cu pompa dar şi a darului din născare de a avea trăsturi efeminate, cu ţâţe mari şi voce suavă de care te îndrăgosteşti pe loc, are o influenţă nefastă asupra lui Făcăleţ. Adică îl îndeamnă la rele.

Pe bune, pentru ăştia doi chiar nu contează că la mijloc stă imaginea partidului într-o perioadă şi-aşa complicată cu mişcări de stradă masive care tulbură calmul social. Nici una nici bună, Făcăleţ a ieşit braţ la braţ şi buze în buze cu Lucică – Pătlăgică – Bombonică ca să le spună alegătorilor că el face parte dintr-un partid condus de şmenari care nu-i fac pe plac. Şi nu de orice fel ci de hoţi şi mafioţi sadea. Adicătelea bre, stai aşa ar spune unul sătul de panglicăriile cu care şi-a decorat activitatea de edil nea Făcleţ.

Tomiţă a hotărât să scoată iar capul de la coteţ ?

Băi tu chiar nu vezi, bre nene? Îmbârligăturile şi minciunile cu care umblă acest scamator în robă, adicătelea Bombonica , au darul de a-l întărâta pe Toma. Înveninat de rotofeiul slobod la gură, mahalagiul nostru iar înjură cât îl ţin plămânii partidul care l-a scos primar.

Reacţia de marţi a lui Făcăleţ e una firească, am putea spune, dacă aruncăm o privire asupra situaţiei imposbile în care se află acest miliardar de carton. Cu portăreii la uşă, cu cinci procese de faliment care sunt pe punctul de a se finaliza şi cu mii de muncitori trimişi în şomaj, Făcăleţ caută soluţii urgente pentru a-şi umple din nou buzunarele.Iar cea mai lejeră şi mai profitabilă e Compania de Apă pe care Făcăleţ a pus tunurile încă dinainte de înscăunare. A promis vrute şi nevrute buzoienilor, marea cu sarea cum s-ar spune dar în opt luni de mandat n-a făcut nimic pentru oraş.

Ce secret teribil ascund cei doi amorezi, Bombonica şi Făcăleţ

Nedespărţiţi când vine vorba de declaraţii belicoase şi de hotărâri luate în pripă fără cunoaşterea legii, despre cei doi îmbârligaţi din Palatul Comunal, Făcăleţ şi Bombonica se poate spune că se află într-o adevărată relaţie bazată pe iubire… a aproapelui fireşte. Legătura intrinsecă dintre cei doi năzdrăvani nu e prezentată nicidecum exagerat dacă veţi avea răbdare să citiţi toată cronica acestei combinaţii neobişnuite, acestui matisaj dintre un metalurgist şi un avocat cu un grad exagerat de retard în gândire.

Bombonica e cea care a dat chix în politică cu partidul lui Theodor Stolojan, dar şi în afaceri şi care vrea cu orice preţ să preia frâiele Companiei de Apă din Buzău. Miza este uriaşă întrucât atât ea (el, avocatul… ) cât şi Făcăleţ sunt datori vânduţi la stat. De-asta s-au îmbârligat în urmă cu mulţi ani. Adică, mai concret, Bombonica a tot supt de la Făcăleţ bani cu ghiotura pe vremea când afacerile mergeau strună la Grup Romet. Acuma că au dat faliment au ajuns săraci lipiţi, şi unul şi altul.

Şi pentru că dragostea nu dispare cu una cu două şi mai trece şi prin stomac, cei doi s-au chitit să facă rost de bani tot din buzunarele amărâţilor, chit că nu le pasă de ei nici cât negru sub unghie.

În acest război surd cu Petrică Neagu şi conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitare care ţine frâiele Companiei de Apă, Toma mizează pe acest avocat care şi-a ratat meseria. Deşi Bombo este datoare vândută la stat cu obligaţii fiscale restante de 371.940 de lei, potrivit raportului publicat de ANAF în luna mai 2016, Toma îl girează până în pânzele albe, din dragoste tot de aproape fireşte…

Dacă Toma va recăpăta controlul asupra Companiei de Apă, blocată în urma unor manevre iniţiate de fosta conducere a Primăriei Buzău, Bombo ar putea rapid să acceadă către cea mai râvnită funcţie .

La un calcul sumar se poate observa că din leafa de 20.000 de lei pe lună şugubăţul avocat ar putea deveni curat ca lacrima doar într-un an şi jumătate.

Mutarea lui Toma nu reprezintă o surpriză, Bombo fiind cunoscut ca omul de casă al industriaşului buzoian după cum anunţa presa locală încă din urmă cu opt ani.

Avocatul a fost scos la înaintare la alegerile din 2008 când a candidat ca independent la primăria municipiului Buzău ca o alternativă la conducerea mafiotă patronată de mogulul Boşcodeală. Prestaţia jalnică, presărată pe alocuri cu ieşiri de scamator, nu i-a adus lui Sălcuţan succesul scontat la electorat, el fiind preferat atunci de doar 3 la sută dintre alegători.

După ce Toma s-a lansat într-un teribil război pentru controlul Companiei de Apă cu grupul de la Grand condus din umbră de Boşcodeală, Sălcuţan a fost preferat ca vârf de lance în locul lui Gubandru, incapabil să mai facă faţă unui război de uzură.

“Făcăleţ” e isteţ nevoie mare şi nu trece zi să nu ne aburească că e dreptul primăriei să-şi ia bunul înapoi, Compania de Apă, însă lumea vorbeşte că ăsta chiar nu-i lucru curat şi că Tomiţă urmăreşte de fapt să-şi scoată pârleala de la alegeri, când a cheltuit bani cu sacul.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com