Acasa | Actualitate | Ionel Tescaru își permite aroganțe cu noul primar al Buzăului. Îi interzice accesul lui Toma în sediul Companiei de Apă

Ionel Tescaru își permite aroganțe cu noul primar al Buzăului. Îi interzice accesul lui Toma în sediul Companiei de Apă

Ionel Tescaru
Ionel Tescaru

Ionel Tescaru nu se lasă înfrânt ușor, în bătălia cu noua administrație a orașului. La comanda șefului Companiei de Apă, Constantin Toma are interdicție în sediul unității subordonate municipalității. Noul primar acuză conducerea CAB că a tocat, ani de-a rândul, banii buzoienilor şi că societatea este condusă după principiul “stat în stat”.

“Nu avem acces la Compania de Apă” este afirmaţia tranșantă a proaspătului edil şef Constantin Toma. După ce, în Consiliul Local, a fost aprobat un audit juridic şi economico-financiar, la Compania de Apă, primarul a devenit persona non-grata şi, după afirmaţiile sale, nu poate nici măcar să intre în sediul societăţii. Sediu, culmea, păzit chiar de poliţişti locali, angajaţi ai Primăriei.

Deşi i-a cerut public demisia lui Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă şi-a prelungit, se pare, mandatul, cu încă patru ani. La fel a procedat şi directorul de la Urbis, Petre Burada. Municipalitatea speră să încheie mandatul unei alte persoane controversate a urbei, directorul Trans-Bus Ştefan Jercan, al cărui contract ar expira pe 28 iulie.

Primarul a acuzat, în mai multe rânduri, modul de funcţionare a companiilor subordonate municipalităţii, care trăiesc, aproape exclusiv, din banii contribuabililor, dar se conduc după bunul plac al directorilor.

În prima şedinţa a Consiliului Local Municipal de după alegeri, a fost adoptată o hotărâre pentru efectuarea unui audit juridic şi economic, pentru perioada 2008-2016, la Compania de Apă.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com