Acasa | Politic | Întrebare pentru preotul afacerist Paul Negoiță: unde sunt semnăturile pentru schimbarea conducerii Companiei de Apă

Întrebare pentru preotul afacerist Paul Negoiță: unde sunt semnăturile pentru schimbarea conducerii Companiei de Apă

negoita

În luna mai a acestui an, o amplă campanie de strângere de semnături a fost declanșată de preotul Paul Negoiță, pentru schimbarea lui Ionel Tescaru din conducerea Companiei de Apă dar și a consiliului de administrație. Au trecut atâtea luni în care, bănuim noi, s-au strâns niște nume, cu serii de buletin despre care nu am mai auzit nimic. Întrebarea este: ce s-a întâmplat în realitate cu tabelele strânse de preotul Negoiță?

Am scris și în luna mai despre demersul suspect și înverșunarea cu care Paul Negoiță s-a lansat brusc în campania civică de strângere de semnături pentru schimbarea conducerii Companiei de Apă și încă de atunci puneam întrebarea: Ce sau cine se află în spatele acțiunii, de ce tocmai pe durata campaniei electorale, de ce o listă cu mii de semnături. Care a fost scopul ascuns al demersului preotului Paul Negoiță?

Iată mai jos mesajul preotului Paul Negoiță prin care își anunța campania de strângere de semnături:

Asa cum am anuntat am intocmit tabelul pentru strangerea de semnaturi in vederea schimbarii managementului Companiei de Apa Buzau. Vom depune o initiativa civica. Avem nevoie de minimum 5 mii de semnaturi. Este nevoie de implicarea tuturor. Se vor face presiuni asa cum se incearca acum discreditarea mea in presa nationala. Mergem inainte. In alte orase siruatia s-a rezolvat. Trebuie sa readucem Compania de Apa sa lucreze in interesul platitorilor. Monopolul pe care-l detine a dus la o evolutie incredibile. Directorul Tescaru are un salariu imens, pretul apei este unul incredibil de mare, iar calitatea este cea pe care o stiti. Trebuie sa punem stop acestei situatii. Va rog sa strangem semnaturi pentru a propune un proiect de hotarare. Ma voi ocupa personal de actiune. Vin in cartiere sa discut cu oamenii. Pentru detalii legate de aceasta actiune din cadrul proiectului mai larg denumit „Buzaul curat” puteti apela de luni pana vineri la telefonul 0730580852. Voi reveni si cu alte materiale pentru a ne consulta asupra fondului proiectului de hotarare pe care il vom depune.

Ce s-a ales, părinte, de campania inițiată înainte de alegerile locale? Cui i-a trebuit teancul de semnături, cu nume, prenume și serii de buletin? Mulți dintre cei care și-au pus numele pe acele hârtii vor un răspuns.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com