Acasa | Actualitate | Inspirată de Constantin Toma, prefectul proaspăt numit, Carmen Ichim, practică demagogia ieftină

Inspirată de Constantin Toma, prefectul proaspăt numit, Carmen Ichim, practică demagogia ieftină

prefectura-696x557

Noul șef de la Casa Albă a luat deja o primă măsură în ceea ce privește organizarea și funcționarea institutiei pe care o conduce.

Doamna prefect se dovedeşte a fi un epigon al edilului Constantin Toma, care a impus la Primărie modelul deschiderii institutiei către cetătean. Proaspăta reprezentantă a Guvernului a dispus realizarea accesului în Casa Albă pe ușa din față, pe la intrarea oficială, nefolosită aproape deloc până astăzi.

Prezentă într-o emisiune televizată, Carmen Ichim a anunțat că intrarea în Prefectură nu se va mai realiza pe ușa din Nicolae Titulescu, ci pe cea de pe B-dul Nicolae Bălcescu. Această poartă de acces era folosită foarte rar, la Ziua Natională sau la evenimente și ceremonii deosebite.

Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a motivat această măsură prin dorința manifestată, încă de la început de mandat, de a face din Prefectură o institutie transparentă și deschisă. De asmenea, prefectul Carmen Ichim a mai arătat că, pe intrarea din lateral, de pe Titulescu, se crease aglomerație, deoarece ușa este folosită și de cetătenii care au treabă la Serviciul Pașapoarte.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com