Acasa | Actualitate | Indemnizația uriașă pentru creșterea și îngrijirea copilului pe care o primea lunar un tătic a fost suspendată

Indemnizația uriașă pentru creșterea și îngrijirea copilului pe care o primea lunar un tătic a fost suspendată

646x404

Cea mai mare indemnizație pentru creşterea şi îngrijirea copilului din țară, deținută de un tătic din Sibiu a fost suspendată în urma unui control efectuat la nivelul Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu (AJPIS) și confirmat apoi la ministerul Muncii. Publicația Turnul Sfatului din Sibiu a aflat numele acestuia.

Sibianul care are cea mai mare indemnizație pentru creșterea copilului este Liciniu Lupu. Acesta este om de afaceri, având printre altele și o societate de consultanță în domeniul fondurilor europene. Deasemenea, Liciniu Lupu este secretar al asociației pe care funcționează Clubul de Baschet Magic Sibiu. A absolvit Colegiul Național Gheorghe Lazăr și este absolvent al Facultății de Științe Economice, promoția 2006.

Soţia beneficiarului, Alexandra Petria Lupu, este medic la Spitalul din Sibiu.

Sibianul care primea lunar 35.000 de euro indemnizație pentru creșterea copilului (peste 150.000 lei lunar) este un om de afaceri și a avut, din activităţi independente, un venit mediu net de 187.158 de lei pe lună.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com