Acasa | Actualitate | Incredibil!!! Aici va fi prima staţie metrou de la Buzău?

Incredibil!!! Aici va fi prima staţie metrou de la Buzău?

metrou buzau

Vin din nou veşti bune pentru buzoieni de la Palatul Comunal.Cică  mai mulți sfătuitori de taină îi cer din ce în ce mai insistent  primarului Toma să înceapă lucrările la metroul promis acum 3 luni.Jupânul de la Palat a tot negat acest subiect  dar gurile rele spun că ăsta ar fi planul secret  cu care s-a gândit  primarul să câştige vreo cinci mandate. Cică în 20 de ani ar putea să pună ceva marafeţi de-o parte ca să-şi plătească datoriile de 40 de milioane de euro la bănci şi la stat.

Nu băgăm mâna-n foc că ar fi aşa, poate sunt unii răutăcioşi, dar vă zicem şi noi ce cleveteşte tot rumânu. Surse din anturajul luiToma, care se întâlnesc pe ascuns la budă în timpul programului, ne-au şoptit la ureche că edilul s-ar fi declarat de-a dreptul încântat de aceste idei faraonice.
Toma ar avea în plan pentru următorii trei ani, cât i-au mai rămas din mandat, construcţia unui metrou care va lega Palatul Comunal de zona industrială chiar la Metalurgica. Aici vor putea fi vizitate obiective importante după ce va fi amenajat muzeul falimentului.

„Dânsul consideră că e o idee bună.. ,io l-am auzit când vorbea cu un mahăr de-ăsta, da să nu mai spuneți la nimeni vă rog!!!.Are încă şi alte idei meseriaşe dar problema mai importantă acuma, e să facă circ ,să mintă că iefteneşte apa. să dea  polițiştii locali afară,să mărească prețul la gigacalorie,să incheie contracte cu firmele de pază ale prietenilor, iar anul acesta cu puțin noroc să bage vreo trei societăți în faliment. Una déjà cică e gata,deja la RAM se debranşează tot poporul cu mic cu mare.  Dacă se mai aruncă vreo doi trei angajați pe geam, şi vreo mie de pensionari îşi fac harachiri  la coadă la impozite, e cu atât mai bine că mai face şi economii la Transbuz şi taie şi din buget apoi bagă banii la metrou domne.Prioritar e acum, să-şi hrănească sponsorii de campanie dar face şi metrou, vă spui io sigur! ” ne zice sursa din Palat.

Zvonacii mai dau pe goarnă cum că edilul ar fi hotărât şi care va fi prima stație a lucrării edilitare.

Pasajul subteran din centru, astupat de Boşco cu un bolovan într-o parte şi unu în alta, va fi reabilitat şi cică de acolo va începe lucrarea cea mare. Zvonul e în toi şi mai mai să credem şi noi tărăşenia mai ales că au apărut deja discuţii în presa locală..

Citim în buzoienii.ro că déjà e vânzoleală mare cu pasajul şi că mai mulți oameni de bine i-ar fi cerut primarului C-tin Toma să redeschidă tunelul subteran din vecinătatea catedralei Sf. Sava. „Eu am circulat prin acel pasaj, a fost o idee și o realizare foarte bună. Sunt mulți pietoni care circulă prin zonă, ar folosi cu siguranță pasajul şi dacă aţi face metrou aici aţi fi cel mai ciumeg primar. Plus că pasajul ar putea fi folosit în scop comercial şi aţi scăpa şi de asfaltări” Primarul Toma s-a declarat deschis acestei idei: „Da, consider că e o idee bună. Am avut și am încă alte probleme mai importante dar, sper să-mi găsesc timp și pentru asta. În primul rând trebuie făcut un proiect. O să-l dăm în lucru” a zis Toma citat de buzoienii.ro

Din discuţiile pe care nea Toma cică le duce cu câţiva oameni plini de idei ai târgului ne-am gândit totuşi că nu-i lucru curat, mai ales că metalurgistul ăsta e pus pe fapte mari.

Toma a anunţat déjà că buzoienii vor beneficia în curând de o modernizare ieşită din comun a Pieţii Centrale din Buzău, care va avea parcare subterană, lifturi de acces , aer condiţionat şi o copie la scară a grădinilor suspendate din Babilon. Acum vreo câteva luni a promis că face şi aeroport la Bobocu, astă iarnă ne-a adus patinoar pe roţi şi zău noi suntem dispuşi să-l credem.

Sincer  noi ne bucurăm că dacă ăsta bagă metroul, ne putem plimba liniştiţi şi cu calul prin oraş….

 

Pamflet de Constantin Secară

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com