Acasa | Actualitate | Încă o mârlănie marca Toma Făcăleţ …a uitat şi de Ziua Copilului !

Încă o mârlănie marca Toma Făcăleţ …a uitat şi de Ziua Copilului !

18839000_1921732658111473_803286987757597042_n

În toată ţara primăriile au sărbătorit cu fast ziua copilului însă pe Toma zis şi Făcăleţ răzbunătorul l-a lovit o criză de Alzheimer şi a uitat de cei mici. Prins între procesele de faliment şi războaiele cu poliţiştiii locali, cu Urbisul, cu Compania de Apă şi cu R.A.M-ul, zgârie brânză de Buzău s-a dat lovit şi n-a alocat niciun leu pentru sărbătoarea anuală.

Niciodată în istoria Buzăului nu s-a întâmplat aşa ceva au scris pe facebook cunoscătorii, în opinia lor Boşcodeală fiind de departe un organizator pe cinste ale unor evenimente dedicate copiilor.

Numai că pe Toma Făcăleţ l-a durut burta de boşorogii fără dinţi care cântă play back pe saci de bani.

Zilele trecute, octogenarul care l-a lins pe Toma în campania de anul trecut a venit cu duba ca să-şi încarce marafeţii în saci sigilaţi.

Cică azi s-ar fi întâlnit într-o pădure de lângă Bucureşti ca să-şi împartă gologanii şi de-aia n-a mai avut buget nea Făcăleţ şi pentru ăştia mici.

Nu ştim dacă e adevărat zvonul ăsta dar unii care îi iau apărarea zic că în ultima vreme nu-şi ia bulinele la timp şi de-aia uită de la mână pân-la gură. Tot aşa cică a uitat să asfalteze, să prindă câinii de pe străzi, să facă locuri de muncă, şi să nu dea ţepe electoratului.

Noroc că Prefectura şi Consiliul Judeţean au suplinit lipsa de bun simţ a celui care conduce cu sârg primăria către faliment.

Prefectura şi Consiliul Judeţean Buzău au organizat joi 1 iunie multiple activități artistice, întâlniri tematice, desene pe asfalt, concursuri sportive și au dăruit multe dulciuri.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com