Acasa | Actualitate | În curând pe ecrane! COWBOY Făcăleţ, în superproducţia “Undeva, cândva, în (AR)EST”

În curând pe ecrane! COWBOY Făcăleţ, în superproducţia “Undeva, cândva, în (AR)EST”

Web

Surse din primărie ne dau pe goarnă că prima cabalină din lotul elitist destinat moşierilor fabricaţi, a luat deja calea aerului şi va ajunge drept în faţa Palatului Comunal. Calul poreclit Ciocănel va fi probat chiar de actorul COWBOY  Făcăleţ care l-a arvunit din banii gloatei.

În scurt timp cică şi alţi cai şi boi dar şi alte lighioane vor popula din nou Buzăul, ca în vremurile bune când călăreai la greu pe uliţele comunale şi nu te băga nimeni în seamă. Boi,bivoli bălţaţi şi chiar coyoţi vor umple menajeria de la Palatul Marghiloman însă căpăstrul lui Ciocănel va rămâne doar în mâna conaşului.

Curioşii vor putea admira în voie lighioanele dar şi  armăsarul de prăsilă care cică va fi folosit într-un western local.

Cârcotaii şoptesc că rolul principal va fi jucat  de COWBOY  Făcăleţ care vrea să-I facă în ciudă lui Kojak când va lua parandărătul .În film vor juca şi indienii din cartierele mărginaşe dar şi caralii aflaţi pe cale de dispariţie. Pe scurt superproducţia “Undeva, cândva în EST” are o intrigă extrem de interesantă după cum am aflat de la gornişti.

Toată acţiunea se va concentra în jurul lui COWBOY  Făcăleţ care alături de o gaşcă de pistolari bătrâni, vor jefui cu totul bugetul local apoi îi vor vâna fără milă pe indienii de la Bazar la fel cum a făcut şi cu ăia de la piaţă. Câţiva caralii certaţi cu munca vor fi beliţi prin intersecţii ca ăştia care fac pe nebunii să fie potoliţi.

Pe lângă ploaia de plumbi care va fi auncată pe piaţă, va fi folosită ghioaga pe spinarea figuranţilor de la palat. Totul spre amuzamentul gloatei care vrea pâine şi circ.

Regia  şi distribuţia va fi asigurată de un turnător local dus pe pustie,care a fost vopsit în roşu, apoi în portocaliu şi acum în galben.

La final COWBOY Făcăleţ va ieşi învingător după ce va goli puşculiţa locală iar Hitler cel galben va strange cu sârg toate resturile lăsate de dobitoace.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com