Acasa | Actualitate | ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR: Vor fi restricții de circulație pe străzile din Buzău de Prohodul Domnului

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR: Vor fi restricții de circulație pe străzile din Buzău de Prohodul Domnului

IMG-5877

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor angrenaţi în activităţi de dirijare a traficului pe traseul de desfăşurare a pelerinajului de Prohodul Domnului.

În seara de 14 aprilie, începând cu ora 20.30, echipaje formate din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, poliţişti locali şi jandarmi vor fi angrenate în activităţi de dirijare a traficului rutier, pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării pelerinajului de Prohodul Domnului organizat de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, la care vor participa preoţi şi credincioşi de la toate bisericile din municipiul Buzău.

Procesiunea se va desfăşura pe traseul strada Ostrovului – Bulevardul Unirii – strada Obor (Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei) – strada Chiristigii – strada Frăsinet – strada Unirii, până la Catedrala Arhiepiscopală „Înălţarea Domnului”.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.

Pentru preîntâmpinarea unor evenimente nedorite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a angrenat şi alte efective de ordine publică şi investigaţii criminale, care vor veghea la desfăşurarea fără incidente a procesiunii.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com