Acasa | Actualitate | Îi schimbă Toma, ca pe șosete. Primăria Buzău are un nou secretar interimar, în persoana juristei Diana Pavel

Îi schimbă Toma, ca pe șosete. Primăria Buzău are un nou secretar interimar, în persoana juristei Diana Pavel

Diana-PAVEL-si-BOgdan-BARBU-696x431

Noul secretar al Primăriei a activat mai multă vreme la Departamentul Juridic al Prefecturii, iar o scurtă perioadă de timp a îndeplinit funcția de purtător de cuvânt al acestei instituții. După o perioadă petrecută ca secretar al unei primării din județ, ea s-a transferat la Direcţia Juridică a Primăriei.

Diana Pavel a primit avizul favorabil din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici și va trebui să susţină un concurs pe post pentru a deveni secretar al municipiului cu acte în regulă. Ea îl înlocuieşte pe această funcţie pe Bogdan Barbu, care, la rândul său, l-a înlocuit pe fostul prefect, George Sava.

În afară de competențele juridice, din postările de pe pagina personală de facebook, reiese că Diana Pavel este o mare iubitoare de artă, în special de pictură. Nu sunt cunoscute motivele renunțării la serviciile celui de-al doilea secretar, Bogdan Barbu, însă cert este că nici acesta, nici Sava, nu erau pe aceeași frecvență cu primarul Constantin Toma.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com