Acasa | Diverse | Iată de ce a murit medicul Adrian Negoiță. Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre un accident stupid!

Iată de ce a murit medicul Adrian Negoiță. Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre un accident stupid!

Adrian-Negoita

Surse din cadrul anchetatorilor vorbesc că un accident stupid a fost foarte probabil cauza decesului șefului Secției de Cardiologie a Spitalului Județean Buzău.

Trupul său a fost găsit dimineața la ora 08.00 în grădina de lângă scări. Lovit la cap, cu o baltă de sânge împrejur. Casa de vacanță, mai exact o vilă, avea mai multe trepte. Foarte probabil, în timpul nopții, undeva după ora 03.00, să fi ieșit afară la o gură de aer. Fiind întuneric, poate puțin băut, căci avusese loc un chef, a călcat probabil în gol și s-a prăbușit cu capul de trepte. Și-a pierdut cunoștința, a avut hemoragie, nu l-a căutat nimeni pentru că soția nu era aici. A fost găsit dimineața, când deja era prea târziu pentru a se mai putea face ceva”, ne-a declarat o sursă de la fața locului.

Varianta unei crime pentru o tâlhărie este foarte puțin probabilă. De asemenea, se știe că medicul buzoian era sănătos tun și că, în timpul liber, făcea sport.

De notat că, la această oră, polițiștii încă sunt la fața locului și fac cercetări, nepermițând accesul curioșilor. Trupul decedatului este încă acolo în grădină, unde a fost găsit. Echipajul ambulanței care a ajuns primul la fața locului a fost din Nehoiu. La vila din Gura Teghii se află și familia medicului.

 

sursa:buzoienii.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com