Acasa | Actualitate | Iată ce consilier local vrea reguli de circulație pe aleile Parcului Crâng

Iată ce consilier local vrea reguli de circulație pe aleile Parcului Crâng

buzaupress.ro_Consilierul-Constantin-Ionescu-nu-mai-vrea-maxi-taxi-în-oraş_01
Supărat că în Crâng au loc accidente de circulaţie, apar scandaluri între şoferi, Constantin Bebe Ionescu, independentul din Consiliul Local Municipal, a depus la registratura Primăriei un proiect de hotărâre prin care propune interzicerea circulaţiei autoturimelor… pe aleile parcului.
Iniţiativa interzicerii circulaţiei vine din dorinţa de protejare a zonelor verzi, se arată în documentul depus la registratura primăriei, pentru protejarea florei şi faunei, în vederea eliminării totale a posibilităţii de apariţie a accidentelor de circulaţie în parc şi nu în ultimul rând pentru respectul simplilor cetăţeni care ies la plimbare pe jos ori cu bicicleta.
Conform proiectului, interzicerea circulaţiei s-ar putea realiza prin montarea unor bariere iar accesul pentru autoturismele care aparţin unităţilor de alimentaţie publică să se facă doar între orele 6.00 şi 8.00 dimineaţa. Orice abatere ar urma să fie sancţionată cu o amendă substanţială care ar putea pleca de la 1.000 pînă la 10.000 de lei. Proiectul vizează toate parcurile din municipiul Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com