Acasa | Diverse | Ghici cine a venit să-l sperie pe ASR Principele Radu Duda la Biblioteca Județeană

Ghici cine a venit să-l sperie pe ASR Principele Radu Duda la Biblioteca Județeană

duda

Imagini desprinse din fllmul de groază Scarrie Movie 3, maŕți după-amiază, la Biblioteca Județeană din Buzău. Urmașii foștilor comuniști au băgat groaza în participanții veniți la o lansare de carte regală în prezența ASR Principele Radu Duda.

Snobii cu patalama de şefi în frunte cu Făcăleț şi alți câțiva ageamii ai lui Boşcodeală care au sărit gardul în curtea unei întreprideri cu profil metalic, au dat iama-n ciuperci în căutare de publicitate gratuită.

Impostorii însoțiți de lingăi au dat nas în nas cu Alteța Regală, spre disperarea oamenilor de bun simț care au fost îngroziți de penibilul momentului. Marcați nevoie mare de importanța evenimentului, şeful baronilor metalici a avut tupeul să-i ofere Alteței Sale mai multe volume din biblioteca personală cu autografe originale marca Ştefan Gheorghiu.

Au urmat printre alte scene de coșmar pentru organizatori şi o discuție tete a tete în limbaj mimico gestual cu reprezentantul Casei Regale. Cu această ocazie, Făcăleț a adus vorba despre manipulare, minciună, turnătorie şi linșaj iar pentru că atmosfera a fost de-a dreptul ilară, jupânul nu s-a putut stăpâni şi a gafat din nou.

Fără să țină cont de sfaturile primite la Palat, mahalagiul a rememorat fostele şedințe de la PCR unde erau condamnate elementele destabilizatoare ale statului comunist şi blamate personajele burghezo moşiereşti în frunte cu MS Regele Mihai. Tot în cadrul discuțiilor, scamatorii locali au povestit despre falimentul noii orânduiri democratice, metehnele capitalismului dar şi despre relansarea Buzăului printr-un val masiv de concedieri.

Împroşcată cu valuri de gogomănii şi demonstrații de teatru ieftin Alteța Sa a avut un moment de ezitare, mai ales când Făcăleț a cerut permisiunea să-şi pună în public masca unui personaj cunoscut din desnele animate.

Nu suntem la bal maschè tovarășe iar dumneata èşti Pinochio şi nu motanul Tom ar fi strigat cineva din sală însă Făcăleț s-a făcut că are clei în urechi. Sub presiunea momentului demn de teatrul de păpuși, Duda a fost nevoit să-i strângă mâna torționarului iar până la urmă forțat de împrejurări a promis că va reveni cu plăcere la Buzău mai ales după ce metalurgistul va declara falimentul orașului.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com