Acasa | Actualitate | Fostul comandant al IPJ Buzău, Viorel Ștefu, numit joi seară, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

Fostul comandant al IPJ Buzău, Viorel Ștefu, numit joi seară, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

viorel-stefu

Comisarul-şef Viorel Stefu, fost comandant al IPJ Buzău şi IPJ Ialomiţa, a fost numit joi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Ofiţerul buzoian a ocupat, până la numirea sa de joi, postul de şef al Directiei Investigatii Criminale din Inspectoratul General al Politiei Române.

Viorel Ştefu (57 de ani) s-a născut la Grăjdana, judeţul Buzău, este căsătorit şi are un copil. În trecut, el a condus IPJ Buzău, pentru ca, în ultimii şapte ani, să ocupe funcţia similară la IPJ Ialomiţa.

Ca şi la Buzău, comisarul-şef a încercat să implementeze un alt sistem de management, prin care să le ofere cetăţenilor încredere în poliţişti şi să reducă rata infracţionalităţii la nivelul judeţului Ialomiţa.

În luna noiembrie 2016, comisarul-şef de poliţie Ştefu Viorel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Direcţiei de Investigaţii Criminale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Anterior, Ştefu a fost numit, tot temporar, în funcţia de director al Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IGPR.

De multe ori criticat pentru faptul că-şi conduce subordonaţii cu „mână de fier”, eforturile comisarului-şef Ştefu au fost însă apreciate de mai-marii MAI, care, în urma rezultatelor bune în activitatea managerială, au şi propus avansarea sa.

Un alt nume sonor pe care l-a dat Buzăul Internelor este cel al chestorului Bogdan Despescu, fost şef al IPJ Buzău, devenit, anul trecut, şef peste întreaga Poliţie Română.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com