Acasa | Actualitate | Fost cap PSD Buzău, la un pas să fie exclus din partid

Fost cap PSD Buzău, la un pas să fie exclus din partid

bosco si barla

Fostul viceprimar Fănică Bârlă va fi, cel mai probabil, exclus din PSD, după ce a votat, astăzi, în calitate de consilier municipal, în opozitie față de colegii săi din deliberativul local. Fostul presedinte de la PSD municipiu s-a abtinut de la vot, ceea ce a dus la respingerea organigramei noii Poliții Locale.

Extrem de iritat de atitudinea colegului său, primarul Constantin Toma a declarat, la finalul sedintei CLM, că va cere retragerea sprijinului politic de către PSD a consilierului Fănică Bârlă.

Contactat telefonic de Reporter Buzoian, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a lăsat să se înțeleagă faptul că viitorul politic al fostului viceprimar nu se mai leagă de PSD:

„Faptul că a votat împotriva proiectelor propuse și acceptate de colegi îl așază pe domnul Bârlă în opozitie față de linia partidului. Îi doresc mult succes in viitorul politic, dar nu alături de Partidul Social Democrat.”, a transmis deputatul buzoian, care a mai precizat că situatia lui Bârlă va fi analizată in interiorul partidului, conform normelor statutare.

La finalul sedintei, fostul viceprimar al municipiului Buzău si-a motivat gestul de a vota altfel decât colegii săi spunând că nu a dorit să încalce legea și „drepturile politiștilor locali”.

Rezultatul votului de astăzi îi lasă însă „în aer” nu doar pe cei 323 de polițiști locali, ci și pe ceilalți 138, deoarece organigrama nouă a Primăriei nu mai prevede existentă Politiei Locale ca direcție pendinte de Palatul Comunal.

Astfel, dacă organigrama nu va trece nici la reluarea votului din sedința următoare, este posibil ca niciun politist local să nu se mai regăsească pe vreun stat de functii.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com