Acasa | Actualitate | Forțați din interiorul PSD, Toma și Neagu mimează prietenia

Forțați din interiorul PSD, Toma și Neagu mimează prietenia

neagu-tom

Primarul Consantin Toma și președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, s-au deplasat în comuna Deleni, județul Iași, pentru a participa la ceremonia oficiată în memoria buzoienilor căzuți la datorie în iarna anului 1916-1917. Cele două notabilități au stat umăr lângă umăr, astfel că s-a speculat o împăcare între cei doi.

Apropierea dintre primar și președintele CJ a fost subliniată și de primarul Toma, pe Facebook: „Am participat la Deleni, judeţul Iaşi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, domnul Petre Emanoil Neagu, de comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, general-maior dr. Lucian Foca, de alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, centrale, dar şi ai Bisericii Ortodoxe Române, la ceremonia de comemorare a celor peste 600 de ostaşi din Regimentul 48 Infanterie Buzău care au murit în cumplita iarnă 1916 – 1917, în timpul Primului Război Mondial”.

Imaginile cu Toma și Neagu umăr la umăr vin după ce, la finele săptămânii trecute, la festivalul Toamna Buzoiană cei doi s-au evitat și nu au urcat împreună pe scenă. În urmă cu două săptămâni, la alegerile din TSD, Toma și Neagu și-au trimis de la microfon săgeți reciproce. Surse din PSD spun că cei doi au fost rugați de liderul Marcel Ciolacu să mimeze normalitatea în relația lor până la finele anului, pentru a sugera că în PSD e armonie.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com