Acasa | Actualitate | Festivalul Naţional de Epigramă de la Buzău este organizat de securiști !

Festivalul Naţional de Epigramă de la Buzău este organizat de securiști !

descărcare

”În noaptea minții. MAI BINE ZIS cum să ne infestăm și-n această manifestare DE SUFLET și de iubire cu niște SECURIȘTI NOTORII!
Colonelul de Securitate – Marcel ISBASOIU s-a băgat pe lista de ”gazde” la festivalul condus de soția sa de la Vila Marghiloman, Elena Isbășoiu !
– Frate Isbășoiu, dacă aș putea să-mi permit, tu ești umorul negru ..de dus la canal !Tu nu ai nicio treabă cu umoru..poate cu OMORUL, cu care te-a învățat sistemul din ’89 și care și acum este prezent!
Domnule Primar , dacă polițiștii consumă prea mulți bani din ,,asfaltare,, ..cum naiba de sponsorizați această nebunie de SECURIȘTI notorii și recunoscuti /??????
P.S. Colonelul de securitate Marcel Isbășoiu este pensionar de SECURITATE = 20 mil, plus ca și consilier șef în PRIMARIA BUZĂU ..Puff ..încă vreo 60 mil, Doamne, pe mâna cui ai dat frântura asta de cultură ?//”, scrie artistul Vasile Milică Ene, pe pagina sa de Facebook. Se pare că artistul Vasile Milică Ene a stat 16 ani pe simeze, înainte să vină securiștii la putere, spun sursele noastre bine informate.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com