Acasa | Opinii | Fariseilor, marş acasă! Comportament de comuniști în Consiliul Local Buzău

Fariseilor, marş acasă! Comportament de comuniști în Consiliul Local Buzău

CLM-BZ

La Buzău funcţionează un comunism feroce care l-ar face mândru şi pe Ceuşescu. Rar îţi mai este dat să vezi aşa ceva în România. Nu mai există decât un singur partid stat ca odinioară. Şi diferite versiuni care hrănesc iepuraşi. Patrupede sfioase care votează la comandă. Care participă la alegeri doar de formă, ca să iasă cine trebuie. O dată la patru ani, când începe circul.

Vineri a fost scandal în CLM Buzău. O mascaradă de şedinţă. Am văzut un simulacru de democraţie. Nimeni nu a cârcotit. Toţi serveau interesul cetăţeanului. Toţi îi voiau capul comunistului Tescaru. Le picase în mare dizgraţie.

După ce-i servise cu funcţii pentru neamuri, la companie. După ce ascultase comenzile de partid. Omul era nedumerit. Doar toţi se hrănesc din companie. Toate partidele votaseră cu două mâini creşterea preţului la apă. Prin votul popular au pus la cale toată restructurarea şi toată schema în urmă cu câţiva ani.

Lighinoanele astea care se numesc consilieri minţeau că el a mărit preţul. El era acarul Păun. Nu-i venea să creadă. S-a luat în gură cu lingăii şi l-au popit. L-au pus la colţ. Să tacă şi doar să aculte. Aşa te pedepseşte partidul stat. Nici autocritica n-ai voie să ţi-o mai faci, că află prostimea. În capul mesei erau ciocoii vechi şi ăia noi. Îi ştia pe toţi, de la partid.

Nu-l iubim pe Tescaru şi nici clanurile mafiote care l-au creat şi apoi l-au uns director. Simplul fapt că are un salariu nesimţit pentru omul de rând care trăieşte în sărăcie e o crimă de neiertat. Dar nu este el de vină cât cei care au aprobat aşa ceva. Nu-l iubim nici pe artizanul marii corupţii, Boşcodeală, şi nici pe tătuca Ion Vasile. El i-a organizat şi i-a învăţat să fure. Nu iubim nici ignoranţa pentru că din asta se naşte prostia.

Dar nimeni nu poate să ne oblige să iubim impostorii. Nimeni nu poate să ne forţeze să-i adulăm pe aceşti mincinoşi care au făcut din şmecherie un mod de viaţă. Pentru că aceste lighioane de consilieri te prostesc în faţă cu neruşinare.

Mint că vor scădea preţul la apă. Mint că de mâine apa va curge curată la robinet. Ei ştiu bine că nu-i aşa pentru că inaintaşii lor au votat toate majorările şi toate actele constitutive.
Înaintaşii lor din toate partidele au votat cu ambele mâini contractele din finanţare cu fonduri europene şi cu BERD-ul. Acum fac circ şi se fac că le anulează. Doar ca să fie pe placul prostimii. Dar ei ştiu că nu vor face nimic. A spus-o cu guriţa lui, avocatul diavolului. E doar un vot dat aşa care nu va produce efecte juridice. Şi care nu va schimba angajamentele cu finaţatorii de la UE.

Au votat în cunoştinţă de cauză preţul modernizării cerut de standardele UE. Ăsta e motivul pentru care creşte preţul la apă. Numai că aceşti consilieri îşi mint reprezentanţii. Îl acuză acum pe Tescaru că a majorat preţul la apă când acest cost a fost votat de fiecare dată în acest onorabil Consiliu Local Municipal. Şi nu o dată ci de 7 ori până acum. Preţul apei nu putea fi adoptat decât cu votul consilierilor.

Acum stau şi vă întreb, onorabili domni, de ce sunteţi secături? De ce n-aveţi onoare, maimuţoilor, de ce sunteţi ordinari şi ne minţiţi în faţă? Pe noi şi pe electoratul care vă plăteşte?

Chiar ne credeţi pe toţi fraieri? În halul ăsta am ajuns să fim minţiţi de nişte papagali care sunt doar nişte sclavi care ridică mâna la comandă? Panaramelor v-aţi făcut de râs când aţi votat în unanimitate şi a fost reluat votul pentru că n-aţi ştiut ce-aţi votat!

Să vă fie ruşine că încă ne mai credeţi bătuţi în cap! Slugoiulor, ce v-a promis partidul stat de ridicaţi mânuţele sfrijite fără să ştiţi ce votaţi? Nici teatru nu ştiţi să jucaţi, scamatorilor! Să le comunicaţi repede buzoienilor câţi bani veţi câştiga voi ăştia, consilierii care apără drepturile cetăţeanului, în mandatul ăsta.

Cât luaţi din consiliile de aministraţie de la Transbuz, de la Companie, de la RAM, de la URBIS şi de la alte societăţi. Aveţi ciudă pe noi că nu suntem proşti ca alţii să vă credem manipularea ordinară? Chiar nu vă este ruşine domnilor consilieri? Să comunicaţi în acest mandate cam ce privilegii veţi primi pentru rudele şi copiii voştri.

Vrem să ştim şi noi, lingăilor, pe cine reprezentaţi în acest consiliu marionetă? Interesele cui le apăraţi?

Schimbaţi-l pe Tescaru urgent dar după aia să vină şi partidul vostru, să vină şi şefii voştri îmbuibaţi de funcţii grase şi de terenuri să spună de ce-au permis să se voteze de fiecare dată. Să spuneţi prostimii de rând cât suferiţi voi de grija amărâţilor. Fariseilor, marş acasă! (Dan Săndolache)

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com