Acasa | Actualitate | Factură record, la Școala 11 din Buzău. Are de plătit aproape 20.000 de euro pentru căldura pe o lună

Factură record, la Școala 11 din Buzău. Are de plătit aproape 20.000 de euro pentru căldura pe o lună

113584932_1_644x461_vand-calorifer-fonta-18-elementi-arad-

Reprezentanții Școlii nr. 11 din Buzău s-au „pricopsit” cu o factură uriașă la încălzire pe ultima lună. Instituția de învățământ din cartierul Micro III are de plătit la RAM nu mai puțin de 85.000 de lei, o sumă astronomică și – susține conducerea școlii – nejustificată, mai ales că, în ultima lună, școlile au fost mai mult închise.

Școala nr. 11 poate fi numită pe bună dreptate cea mai încălzită unitate de învăţământ din oraș. Factura la căldură pe ultima lună, ce indică un consum în valoare de aproape 20.000 de euro, vine drept mărturie în acest sens, lucru absolut uimitor și pentru conducerea școlii, care nu își explică de unde vine un astfel de consum.

Acum, conducerea școlii caută soluţii pentru a plăti factura și a ieși din încurcătură, în calcul fiind luată și debranșarea de la rețeaua de termoficare a orașului și instalarea unei centrale termice proprii pe gaz.

Şcoala nr.11 este racordată la Regia Autonomă Municipală, societate care furnizează energie termică în sistem centralizat în municipiul Buzău. În unitatea de învăţământ sunt în prezent aproape 2.000 de copii.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com