Acasa | Actualitate | Făcăleț a mai pierdut un proces cu Poliția Locală

Făcăleț a mai pierdut un proces cu Poliția Locală

14705802_1107944685993532_4070240698722961681_n

Citim în racnetulmunteniei.ro că Tribunalul Buzău a dat azi, câștig de cauză polițiștilor locali și a suspendat două hotărâri ale Consiliului Local Buzău. Decizia este executorie și poate fi atacată cu recurs.
„Am câştigat din nou. Sper să nu se supere domnul primar pe mine, dar încet şi apăsat ca la Râmnicu Sărat adevărul va ieşi la iveală. Cei de la Primărie nu au putut prezenta astăzi judecătorului documentele solicitate. N-au avut aviz de la ANFP, ci doar un aviz de la Prefectură care nu înseamnă mare lucru. Noi vom continua lupta în justiţie pentru a demonstra şi faptul că nu se face mare economie prin disponibilizarea noastră şi angajarea firmelor de pază. O să vin cu documente în acest sens în curând”, a declarat Vasile Ene, reprezentantul poliţiştilor locali, pentru adevarul.ro.
Primarul Constantin Toma a aflat și a comentat soluția, în direct, în cadrul unei emisiuni la care participa la Focus TV:,,Nu este o înfringere a mea, este o infringere a tuturor buzoienilor. Plătim 4 milioane de euro în plus și toata lumea vrea asfalt, asfalt, asfalt. De unde sa iau banii…”,a comentat primarul Toma la emisiunea Sens Direct.
Făcăleț a uitat să spună cetățenilor că toți banii încasați în acest an din taxe și impozite i-a dat pentru spectacolul lui Benone Sinulescu și altor băieți deștepți, pentru petrecerea de Drăgaică, vreo 20 de miliarde. Restul i-a păpat !
De remarcat, este faptul că acest individ mințea obraznic în urmă cu puțin timp, că a obținut de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici un aviz care îi dădea dreptul să concedieze polițiștii locali. Azi, la proces nu a avut acel document, pe care să-l prezinte judecătorilor. Vă dați seama în ce hal poate minți acest om?

Sursa: racnetulmunteniei.ro

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com