Acasa | Politic | Drama care sapă o prăpastie adâncă în PSD. Boșcodeală îl consideră pe Toma vinovatul moral de moartea funcționarei

Drama care sapă o prăpastie adâncă în PSD. Boșcodeală îl consideră pe Toma vinovatul moral de moartea funcționarei

13262

La scurt timp de la aflarea veștii că o funcționară din Palatul Comunal a murit, fostul edil al Buzăului, Constantin Boșcodeală, și-a făcut curaj și a început războiul în PSD cu actualul primar, colegul său de partid. Între Constantin Toma și Constantin Boșcodeală există de mult timp o tensiune, dar moartea Vasilicăi Mihail a pus gaz pe foc.

Înainte ca anchetatorii să afle cauzele decesului, fostul edil PSD dă vina pe Constantin Toma. „Am cunoscut-o pe Vasilica Mihail, mai ales după ce domnul Gegea a fost suspendat din funcţie, iar domnul Auraş Avramescu era declarat adjunct şi prelua funcţia. Cum dumnealui era de foarte multe ori în concediu, doamna îi ţinea locul. Nu cred că a avut probleme. Cred că vina este a unui singur om, care, de altfel, se menţine pe poziţie… Nu ştiu de nicio presiune dar ce pot să vă spun e că ştiu că la nivelul municipiului este o stare de tensiune de nedescris datorată noului primar”, a declarat Constantin Boșcodeală pentru Focus FM.

Replica lui Constantin Toma, actualul primar al Buzăului, a venit imediat. Edilul a dat de înțeles că plătește notele de plată nedecontate încă de vechea conducere.

„Îmi pare foarte rău pentru astfel de declaraţii, dar din punctul meu de vedere, acolo doamna îşi făcea treaba. A fost o persoană apreciată aici. Aseară a lucrat până la 6 şi jumătate şi a făcut cerere de concediu, trei zile, ca să prindă şi weekend-ul; că ar fi declarat colegilor, care mi-au spus şi mie, că pleacă cu soţul la Verneşti, de unde este şi soţul. (…) Nu a fost nici un fel de presiune sau tensiune. Am avut o singură discuţie cu ea pe o plângere a unui cetăţean care a venit în audienţă. Tensiunile sunt generate şi legate de tensiunile pe care le-a lăsat până la urmă cel care a fost înainte. (…) Este o stare de tensiune maximă în Primărie pentru că a murit un om. Vă daţi seama. Tensiune este şi în Direcţa Economică după ce s-au trimis în judecată 6 funcţionari. Tensiunea e de la fostul primar. Nu la angajaţii din Primărie. Eu îi înţeleg, dar trebuie să-mi fac treaba şi să respect legea. Nu ştiu de ce vorbeşte aşa dl. Boşcodeală. Tragedia e prea mare ca să ai astfel de supoziţii”, a declarat Constantin Toma pentru Focus FM.

Constantin Boșcodeală a ieșit la atac imediat după moarte angajatei de la primărie, după ce timp de trei luni a încasat, fără să aibă vreun răspuns, acuzații grave legate de neregulile găsite în Palatul Comunal.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com