Acasa | Actualitate | Dragi parlamentari PSD de Buzău, ați lăsat un miros greu în Biserică. Sau cum s-a întâlnit hoțu’ cu… hoții

Dragi parlamentari PSD de Buzău, ați lăsat un miros greu în Biserică. Sau cum s-a întâlnit hoțu’ cu… hoții

18486308_423660421323582_2878648370933438036_n
Crezând că dă lovitura răspândind informația că a stat împreună cu parlamentarii PSD la șuetă cu mai marii Bisericii zonale, liderul PSD Buzău Marcel Ciolacu mai rău a făcut. Mai ales bisericii. Sau, invers…

Prost sfătuit de lingăii din jur, Ciolacu a postat pe Facebook câteva poze și informația conform căreia pe 18 sau 19 mai el și alți șase parlamentari PSD au fost invitații de onoare ai ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, la nu știu ce întâlnire plină de pilde. Țanțoșii au vrut să ne transmită cât de apropiați sunt ei de credință, de Biserică, acest stâlp al neamului.

Aloo! Ne credeți proști? Nici nu știți câtă greață ați provocat în jur. De fapt, nu aveți de unde să știți, pentru că acei lingăi de lângă voi, pe care îi plătiți la juma’ de normă, ca să nu aibă minim pe economie, au grijă să șteargă ocările din partea oamenilor care își permit să aibă ghiers.

”Cu mare bucurie am răspuns astăzi invitației Înaltpreasfințitului Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, alături de colegii mei parlamentari PSD de Buzău: Sorin Lazãr, Sbîrnea Liliana, Ionela Viorela Dobrică, Dănuț Păle, Nicolaie Sebastian V Radu, Lucian Romașcanu. A fost o întâlnire extrem de agreabilă, plină de pilde și povestiri de suflet. Mai ales că tot astăzi l-am sărbătorit pe colegul și prietenul nostru Lucian Romașcanu!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Păi cum să rateze ”el lider” și ai lui ocazia de a se poza cu popa ăl mare, de a face din asta o informație cică de interes public, să ne convingă pe noi, ăștia de jos, că și ei, cei de sus, sunt oameni cu frică de Dumnezeu.  Ciocoilor, nu ați făcut decât să aruncați cu rahat în biserică, să îl trageți și pe preaînaltul din mocirla lui în a voastră, să ne dovediți încă o dată că voi sunteți o castă despărțită de popor printr-o prăpastie adâncă.

Ne arătați prin astfel de postări că voi vă permiteți șuete agreabile, pline de pilde și povestiri de suflet, stropite probabil cu băuturi fine și mâncăruri alese, că doar n-o fi fost meniul de la cantina Seminarului.

Nu ați făcut decât să ne convingeți că în timp ce noi, ăștia fără stea în frunte, n-avem nicio șansă să stăm față în față cu Arhiepiscopul (asta și pentru că Înaltul cam fuge de oameni), voi aveți privilegiul să ciocniți pahare cu el. Ne mai demonstrați că voi, ciocoilor, vă consumați timpul alocat muncii în teritoriu numai cu întâlniri prețioase, generatoare de cine știe ce avantaje, dacă nu terenuri, măcar un plus de imagine, în timp ce țineți lacătele pe birourile parlamentare.

Chiar așa, de ce nu vă lădați și cu niște întâlniri cu bieții alegători din Buzău? Nu văd nici o poză cu novicele Romașcanu la biroul parlamentar sau cu inexistentul Sorin Lazăr printre oamenii de rând. Măi circarilor, întoarceți-vă la popor sau măcar nu-i mai provocați greață. Oamenii și-așa sunt sătui de figurile acre, disprețuitoare, ale politicienilor, și de lăcomia unora dintre capii Bisericii. Chiar nu ați realizat cât de nepotrivită a fost asocierea voastră în postarea de față?

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com