Acasa | Sanatate | Dovada sfidării! În weekend, poți parca pe Bulevardul Bălcescu doar dacă ai costum și floare-n piept

Dovada sfidării! În weekend, poți parca pe Bulevardul Bălcescu doar dacă ai costum și floare-n piept

BULEVARD

Lupta cu mafia din administrația locală, pe care ne-a promis-o noul primar al Buzăului, este praf în ochi aruncat buzoienilor. Șmecherii orașului continuă să-și facă de cap și sub umbrela lui Constantin Toma, un capitalist care ne demonstrează pe zi ce trece că nu are deloc empatie față de oamenii simpli, pe care îi dă afară din servicii fără remușcări. În schimb, cu mare drag își ajută prietenii din mediul de afaceri.

O mână de ajutor a primit-o de curând patronul de la Grand, care până de curând avea o problemă cu locurile de parcare în weekend, întrucât petrecăreții nu aveau voie să intre pe Bulevard. Pentru încercarea de a suspenda restricția de circulație pe Bălcescu, fosta administrație a încasat fluierături din partea opiniei publice, întrucât plana suspiciunea că se dorea de fapt asigurarea locurilor de parcare pentru Grand. Acum, acest deziderat a fost îndeplinit, însă tacit, prin decizia Urbis de a permite parcarea la Grand în mod discreționar, nuntașilor. Este interesant de văzut în baza căror clauze este permis accesul autoturismelor pe Bulevard, în weekend, când se știe că există o hotărâre care interzice clar acest lucru.

O postare pe Facebook ne demonstrează sfidarea autorităților față de omul simplu din acest oraș. ”În municipiul Buzău avem mai nou două categorii de cetăţeni. Aristocraţii, care merg la nuntă şi au voie să parcheze pe Bd. Bălcescu, şi plebeii, care n-au voie”, scrie autorul postării.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com