Acasa | Diverse | Dovada că primarul Buzăului, Constantin Toma, știe să mintă în față

Dovada că primarul Buzăului, Constantin Toma, știe să mintă în față

14614289_813776888764304_185205838_o

Edilul Buzăul, Constantin Toma, promitea solemn în urmă cu trei luni că pe platoul Dacia nu vor mai avea loc niciodată spectacole groteşti cu muzică, fum de grătare și bere. Anunţul era făcut la scurt timp după decesul Anei Maria Cucu, în timpul unui concert. La doar 20 de ani, tinerei i s-a făcut rău de la fumul înecăcios de grătare dar și de la aglomeraţia de nedescris. Fata care era bolnavă de astm a murit sub privirile îngrozite ale prietenilor care n-au avut cu ce s-o ajute.

Locul unde timp de 20 de ani Boşcodeală a hrănit masele cu pâine şi circ părea condamnat de noua administraţie care îşi exprima pe toate canalele media revolta dar şi hotărârea fermă de a nu mai elibera autorizație celor care vor să organizeze astfel de evenimente în centrul oraşului Buzău.

„Avem locații mult mai frumoase și în care nici nu deranjăm pe nimeni. Suntem preocupaţi de soarta locatarilor care sunt deranjaţi de bâlciul din zonă .Există numeroase spații în care pot fi organizate petreceri fără ca imaginea orașului sau confortul locatarilor să aibă de suferit”, promitea atunci Constantin Toma buzoienilor revoltaţi de moartea neaşteptată a tinerei.

Noul edil părea preocupat să mute distracţia în Parcul Crâng sau la Drăgaică pentru a păzi oraşul de astfel de tragedii. Îniţiativa administraţiei Toma era demnă de toată lauda mai ales că astfel de evenimente aduceau numai deservicii de imagine oraşului dar şi disconfort locatarilor sau turiştilor cazaţi în hotelul de cinci stele din faţa Palatului Comunal.

Iată însă că domnul Toma a uitat de la mâna până la gură ce-a promis. Sâmbătă şi duminică, amatorii de tărie, de mititei şi de circ ieftin s-au putut delecta în voie în centrul oraşului cu voia primarului nou ales, la sărbătoarea denumită pompos „Toamna Buzoiană”.

A fost ca pe vremea regretatului Boşcodeală ce mai… Lumea şi-a clătit puţin ochiul şi s-a delectat din plin cu produsele tradiţionale. Însă cei mai mulţi au exclamat printre dinţi că nu vor mai scăpa niciodată de circul ieftin.

Acuma zău chiar nu vrem să ne-o luaţi în nume de rău însă ce ne facem cu promisiunea din vară adică pe şleau vorbind cu minciunica domn’ primar? Mai merită să mai credem în promisiunile dumneavoastră? Că noi chiar aşteptam să vă ţineţi de cuvânt!

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com