Acasa | Actualitate | Dormi liniștit. Președintele CJ Buzău veghează pentru tine

Dormi liniștit. Președintele CJ Buzău veghează pentru tine

neagu

Reptilienii politici se felicită între ei. Ba chiar și fiecare singur. Între timp, oamenii simpli se felicită pentru așa noroc cu acești politicieni muncitori și sârguincioși.

Ca să fim mai expliciți, o să luăm un caz concret. În data de 5 septembrie a.c., președintele CJ Buzău, (re)postează pe pagina personală de Facebook, următorul mesaj, de fapt o postare a primarului de Berca, Dobrița Ionel, pe care îl redăm mai jos:

”Va salut cu mare drag!
Cu sprijinul acordat de catre Consiliul Judetean Buzau, am obtinut reabilitarea covorului asfaltic de pe podul aferent DJ 102 F Satuc-Chiliile si intersectia drumurilor judetene 102 F cu 203 L din zona BRD-Uscator!
Maine vom continua reabilitarea DJ 203 L in satele Plesesti si Plescoi!
Multumim pe aceasta cale domnului Presedinte al C.J.Buzau, Petre Emanoil Neagu pentru sustinerea acestor proiecte pt comuna Berca!”
Măi fraților, v-au murit lăudătorii? De ce simțiți nevoia să vă lăudați singuri? Păi după ce că drumurile respective au fost (re)asfaltate (o să vedem în anii următori cât de bine) cu întârziere de câțiva ani buni, și doar pe porțiuni, acum vreți să fiți și lăudați pentru asta? Păi dacă așa stau lucrurile, luați aminte de la un primar din Argeș, mai exact din Rătești, care a fost scutit de plata impozitelor pe viață. Ce ziceți? Păi la câte faceți voi pentru noi, nu se cade să primiți și voi o răsplată? Păi de ce să umblați cu cioara vopsită pe la DNA? Nu mai bine puneți mâna și vă luați și voi comisionul, din care să vă plătiți hainele, excursiile, casele, pentru binele pe care ni-l faceți? Nu de alta, dar cât timp lucrați pentru binele nostru, noi dormim liniștiți.

P.S. Buzăul stă pe locul 34 în țară la capitolul reabilitări de drumuri județene și pe locul 37 la capitolul modernizări. O fi de bine?

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com