Acasa | Actualitate | DOCUMENTE cu facturile din vacanțele lui Coldea cu Ghiță: Apare și Vasile Dâncu / VIDEO

DOCUMENTE cu facturile din vacanțele lui Coldea cu Ghiță: Apare și Vasile Dâncu / VIDEO

clipboard01_100

Sebastian Ghiță detonează din nou lumea serviciilor secrete și cea politică prin dezvăluirile sale. Ghiță spune că a fost într-o vacanță alături de cumnatul său, iar însoțitori au fost oameni de seamnă: Vasile Dâncu, fost vicepremier al României, și Florian Coldea și soția sa. Ghiță a prezentat și documente pentru a-și baza dezvăluirile.

În octombrie 2012 am fost împreună cu Vasile Dâncu şi cu cumnatul meu, Cristi Anastasescu, în Toscana, Italia unde am stat la o vilă. Iată şi un document de la acea vilă cu numele noastre tipărite pe document. Fac toate astea pentru că îmi credibilizează spusele şi în felul acesta vă puteţi da seama că tot ceea ce v-am prezentat e adevărat, e real, e cu documente.

E momentul să vă opriţi. Aceste dezvăluiri sunt doar începutul. Voi continua şi cu mai multă putere. Românii nu vă mai vor. Foştii mei prieteni, Coldea şi Kovesi, românii au votat împotriva voastră.Aveţi aranjamentele voastre cu judecători fricoşi. Românii au votat. Nu mai vor aşa ceva. Le-am transmis prin aceste episoade că nu voi ceda. Voi spune adevărul.”, a declarat Sebastian Ghiță în ultima înregistrare difuzată de România TV.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com