Acasa | Actualitate | De luna viitoare mai puține autorizații pentru taximetriștii buzoieni.

De luna viitoare mai puține autorizații pentru taximetriștii buzoieni.

Star-Taxi-Buzau-Buzau-673-600x330

Buzăul încearcă să intre în legalitate și în ceea ce privește numărul de taxiuri din oraș. Pe site-ul Primăriei a fost postat un proiect de modificare a hotărârii de Consiliu Local privind reglementarea activităţii de transport public în regim de taxi, inițiativa propunând reducerea numărului de licenţe taxi de la 500 la 462.

Norma maximă de patru autorizaţii la 1.000 de locuitori este impusă de Legea taximetriei din România. Conform recensământului din 2011, numărul de locuitori ai municipiului a scăzut la 115.494, astfel că se impune şi redu­cerea numărului autorizaţiilor pentru taximetrie, după cum se precizează în expunerea de motive a iniţiatorului.

Autorizaţiile nu vor fi retrase imediat după aprobarea proiectului, ci în timp şi la cerere, iar cei vizaţi de această măsură vor fi cei care nu respectă legea.

De asemenea, din cauza reconfigurărilor urbane din ultimii zece ani, este de așteptat ca unele stații de taxiuri să dispară și să fie înființate altele noi, pentru a veni în întâmpinarea clienților.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com