Acasa | Actualitate | De ce nu vrea Toma să asfalteze? Dă spectacole de 13 miliarde,restaurează un grajd şi ia consultanță de multe miliarde

De ce nu vrea Toma să asfalteze? Dă spectacole de 13 miliarde,restaurează un grajd şi ia consultanță de multe miliarde

buzaupress.ro_Modificări-în-traficul-din-Buzău.-Circulaţia-auto-pe-strada-Pietroasele-permisă-în-ambele-sensuri_01

Strategia anuală a achizițiilor publice pentru anul 2017 îi arată adevărata față a primarului Constantin Toma și ne face să înțelegem cum apreciază el banul public citim înhttp://www.racnetulmunteniei.ro/. Așa cum i-a apreciat pe cei împrumutați de la bănci sau cei produși de societățile sale aflate în faliment. Ce cumpără primarul și mai ales la ce prețuri, citiți și vă minunați !

Servicii de măsurare câmp electromagnetic de 5.800 de lei noi adică 58 de milioane de lei vechi. Ce măsoară numai el știe, probabil și-a pierdut direcția și vrea să știe încotro e Nordul. Servicii de supraveghere fântâni arteziene de 30.000 de lei, pentru mass-media face o excepție în acest an și le dă ziariștilor de casă doar 500.000 de lei, la ceilalți nu le dă nimic, dar de spectacole are bani 1.270.000 lei, adică aproape 13 miliarde de lei vechi. Servicii de consultanță în amenajare peisagistică 127.000 lei, în timp ce la Urbis are o armată de specialiști, consultanță pentru achiziții publice 132.519, 14 miliarde de lei vechi, în timp ce primăria geme de entități specializate pe banii buzoienilor în achiziții publice. Întocmire ortofotoplan color în format digital pentru municipiul Buzău în valoare de 130.000 de lei. Restaurare grajd în Complexul Marghiloman 127.000 lei. Un copiator 37.000 de lei, un laptop de 21.000 de lei, dar și o mașină de numărat bani de 43.000 de lei. Nu mai scriu că deja mi-a venit rău. Cum să dai atâția bani pe un copiator, dar pe un laptop? Dar pe o mașină de numărat bani ? Așa ceva?

Sursa http://www.racnetulmunteniei.ro/

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com