Acasa | Opinii | Cum vrea Toma Făcăleț să instige populația orașului împotriva polițiștilor locali

Cum vrea Toma Făcăleț să instige populația orașului împotriva polițiștilor locali

toma-apa

Aflăm de pe pagina de Facebook a lui Toma Făcăleț că cei peste 300 de polițiști locali care nu mai pot fi disponibilizați de Primărie, după ce instanța a suspendat aplicarea noii organigrame, nu vor mai merge să păzească Tribunalul Buzău, ci vor intra în concediu de odihnă sau își vor lua zile libere. Altfel spus, Toma instigă lumea împotriva polițiștilor, insinuând că polițiștii locali sunt cea mai mare povară pe spinarea contribuabililor.

„Vă propun să reţineţi, din acest mesaj video, mai ales un număr:5347. El reprezintă totalul zilelor de concediu şi libere la care mai au dreptul cei peste 300 de poliţişti locali care, prin decizia instanţei buzoiene, nu mai pot fi, deocamdată, disponibilizaţi, Primăria fiind în continuare nevoită să le achite drepturile băneşti lunare. Adică, în total, aproape 15 ani de zile de concediu.
De mâine, toţi cei aflaţi în această postură vor beneficia de acele „libere” şi concedii. Iar între timp, cred cu tărie că următoarea instanţă de judecată va da câştig de cauză Primăriei în problema disponibilizării poliţiştilor locali. Pentru că tot ce am făcut, am făcut respectând LEGEA în vigoare!
În caz contrar, dezvoltarea oraşului nostru riscă să fie blocată pentru multă vreme, inclusiv prin neaplicarea noii organigrame şi pierderea de fonduri europene! Ca să nu mai vorbim de banii buzoienilor, ce se vor duce pe salariile acelor poliţişti locali, în loc să fie folosiţi pentru dezvoltarea Buzăului! Însă, repet, cred cu tărie că Justiţia va da soluţia normală, evidentă şi vom putea merge mai departe în ceea ce ne-am propus pentru binele municipiului nostru!
Vă mulţumesc şi nu uitaţi că de joi, 1 Decembrie, chiar de Ziua Naţională a României, vă aştept la deschiderea Tărgului de Crăciun din Piaţa Dacia. Dar asta după ce, mai întâi, vom admira în acea zi defilarea militarilor Diviziei 2 Infanterie „Getica”!”, a fost mesajul primarului Toma pe pagina de Facebook.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com