Acasa | Actualitate | Cum vine răzbunarea primitivă de la Penali, Penibili și Impotenți în gândire

Cum vine răzbunarea primitivă de la Penali, Penibili și Impotenți în gândire

valeriu_mocanu_usr_dcnews_04982900

Forțe oculte dau neliniști oamenilor simpli. Fostul candidat USR pentru Senat, Valeriu Mocanu, este forțat să părăsească locul de muncă și să își caute alt job. Oficial, treabă serioasă. Neoficial, mârșăvie fără limite. Ce a făcut atât de grav domnul Mocanu, de a trebuit să fie azvârlit în stradă? Doar că a îndrăznit să creadă într-o lume mai corectă? Doar pentru că și-a exercitat un drept constituțional, acela de a candida? Pentru că și-a văzut de treabă și nu a stat pe cârca statului, așa cum trăiesc alții de ani de zile în puf? Pentru că a îndrăznit să fie altfel decât pleava politică a Buzăului? Pentru că nu a putut fi murdărit? Astea le vedeți voi lucruri grave? Dar furăciunile, jafurile, analfabetismul clasei politice, cum sunt? Sunt mai de înțeles? Da, sunt mai de înțeles pentru politicienii care practică chiar ei același joc. Nu și pentru noi, oamenii normali care ne dorim normalitate.

Domnul Mocanu a făcut ”greșeala” să considere că trăiește într-o lume normală, în care  orice cetățean poate beneficia de drepturile sale legale. Dar România nu este o țară tocmai normală. Iar Buzăul este spuma anormalității și scena unor legături execrabile.

Decența, dar și un grad de suferință l-au determinat pe domnul Mocanu să ne aducă la cunoștință, ultratardiv, acest aspect personal. Eu îi spun că a greșit. A greșit pentru că dacă ar fi postat acest anunț la data la care a luat la cunoștință de el, ar fi beneficiat, cu certitudine, de mult mai multă susținere electorală. Și nu ar fi fost nimic nefiresc și nelalocul lui dacă ar fi procedat astfel. Un fair play ușor naiv, dus dincolo de scena bătăliei politice, l-au făcut pe domnul Mocanu să piardă mai mult decât și-ar fi dorit: nu doar slujba ci și o parte din încredere. Ar fi păcat, pentru viitor, ca domnul Mocanu să nu mai aibă și alte încercări pe scena politică locală. Nu de alta, dar reușitele vin, de obicei, după mai multe încercări. Iar domnul Mocanu chiar poate avea ceva de spus și trebuie susținut mai mult. Și va avea mai multă susținere.

Interesant este altceva și anume că la scurt timp după ce domnul Valeriu Mocanu primea preaviz, mai exact în data de 12.11.2016, aceeași firmă Aaylaex, caută să angajeze inginer sisteme IT.   Iată descirierea cerințelor pentru inginer sisteme IT, din partea firmei Aayalex:

Descriere jobului

 

Îndeplinirea cu responsabilitate a tuturor activitatiilor legate de cerintele operationale ale Aplicatiilor Software de tip ERP, Infrastucturii IT, Retelei de Comunicatii cat si de Suport avansat la utilizatori, in vederea asigurarii cerintelor de business ale companiei.


1.Asigura intretinerea programelor informatice:
•Programe de tip server specifice aplicatiilor de productie ;
•Aplicatia de ERP ;
•Pachetele Office;
2.Acorda suport informatic pentru utilizatori;
3.Testeaza aplicatiile informatice utilizate de angajatii din grupul de firme Aaylex si transmite cerintele catre furnizorul de aplicatii (ex. aplicatie ERP );
4.Creeaza si dezvolta rapoarte informatice conform cu solicitarile utilizatorilor;
5.Asigura implementarea politicii de securitate, monitorizeaza si intretine securitatea IT; asigura integritatea si confidentialitatea datelor, securizarea informatiilor;

Din câte știu, domnul Valeriu Mocanu era angajat ca și analist programator. Ar fi interesant să știm ce sarcini de serviciu îndeplinea dânsul la firma Aayalex pentru a ne putea face o părere mai completă asupra acestei demiteri cu cântec. Pentru că dacă domnul Mocanu ar fi îndeplinit o parte din sarcinile care se cer la noul job, atunci avem o problemă gravă: încălcarea cu știință a Constituției României de către șefii domnului Mocanu. Iar asta, dacă ar fi așa, va declanșa o criză pentru toată lumea politică. Adică, unii patroni, în cârdășie cu anumiți politicieni, încearcă, prin mijloace de șantaj, să exercite presiuni morale și ajung să încalce astfel Constituția, adică garantul tuturor drepturilor noastre. Dacă lucrurile ar sta astfel, atunci ar trebui informate de îndată ambasadele țărilor europene și ale SUA pentru a monitoriza situația.

Dar hai să vedem și ce este cu firma Aayalex și de ce s-a ajuns la situația aceasta. Aayalex este o societate comercială care a obținut din partea BCR cele mai multe credite neperformante pe timpul fostului director executiv al BCR România,Tomas Spurny.  Bunăoară, un credit de 20 de milioane de euro a fost adjudecat de societatea Aaylex Prod. Aaylex este abatorul cunoscutei societăți Avicola Buzău. Necunoscut este faptul că la Avicola Buzău au primit azil politic cele trei mâini drepte ale FNI-Gelsor, Doru Nicolaescu, Răzvan Haritonovici și Virgil Anastasiu. În fine, abatorul Aaylex și Avicola Buzău fac parte din grupul Aaylex CocoRico patronat de Bogdan Stanca și de Bogdan Gruia. Mai bine zis, grupul este condus de doamna Florina Gruia, fosta nevastă a avocatului Doru Cătălin Boștină. Florina Gruia l-a executat în instanță pe fostul ei soț, care i-a falsificat semnătura într-un act notarial privitor la transferul unei proprietăți imobiliare. În urma procesului, Doru Boștină a fost exclus din Baroul București. Avicola Buzău s-a vrut a fi un fel de NASA a puilor de Gostat. A contractat un giga-împrumut de 40 de milioane de euro, pentru a transforma o carmangerie de cartier în abator occidental. Jumate din împrumut a fost luat de la BCR, iar jumatea nerambursabilă de la statul român. Aaylex a uitat însă să-și achite ratele și dobânzile către BCR. Patronii ei au deturnat câteva milioane de euro, cu care și-au construit un bloc de apartamente de lux în strada Dante Alighieri din București. Partea proastă este că fostul președinte executiv al BCR, cehul Tomas Spurny, a fost chiriașul neperformanților Stanca și Gruia. A fost chiriaș într-un apartament de lux din strada Dante Alighieri.

Cam acesta este contextul în care salariații unității Aayalex sunt aruncați în stradă dacă îndrăznesc să aibă conștiință.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com