Acasa | Opinii | Cum se contrează, pe Facebook, doi șefi din instituții buzoiene, pe subiectul protestelor masive

Cum se contrează, pe Facebook, doi șefi din instituții buzoiene, pe subiectul protestelor masive

poza doi

Subiectul ordonanțelor și al protestelor masive creează tensiuni fără precedent în familii ori colectivități, bagă vrajbă între copii și părinți, între colegi de serviciu. Rețelele de socializare sunt scena care surprinde încrucișările de opinii, uneori pătimașe, ale celor cărora specificul muncii le impune restricții în timpul serviciului.

Un astfel de exemplu ni-l oferă doi șefi, unul de la Evidența Persoanelor, Adrian Tănase, iar celălalt, din poliție. Articolul de la care a pornit disputa pe Facebook dintre cei doi se numește ”Minciuna are posturi TV multe, dar scurte! În Piața Victoriei nu au fost nici 150.000, nici 200.000 de oameni, ci mult mai puțini. Legile fizicii nu pot fi schimbate nici prin OUG, nici prin ordin de la Cotroceni”, postat de ofițerul Mihai Tărtăreanu.

Potrivit acestuia, ”articolul e chiar bine argumentat și nu poți să nu te gândești sau să nu îți pui întrebări legate de faptul că cineva are un interes să mintă!”. Adrian Tănase a reacționat cu mesajul: ”eu zic să rămânem la fond..OUG 13 a fost o mizerie, japcă pe față, nu așa se conduce democratic dragul meu! sa ramânem la abuzurile inițiale, ele sunt cauza a tot ce a urmat!”.

De aici a continuat discuția contradictorie dintre cei doi, presărată cu intervenții ale unor terți, care a ajuns până la amenințarea cu eliminarea din lista de prieteni.

text 1

 

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com