Acasa | Politic | Copilul vicepreședintelui CJ Romeo Lungu, botezat de Boșcodeală. Cum poate fi interpretată absența liderilor Ciolacu și Toma de la petrecere

Copilul vicepreședintelui CJ Romeo Lungu, botezat de Boșcodeală. Cum poate fi interpretată absența liderilor Ciolacu și Toma de la petrecere

romeo

Botezul băieţelului familiei vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Romeo Lungu a strâns sâmbătă la Aqua Max toată floarea cea vestită a PSD-ului. La eveniment au bifat cu prezența peste 250 de invitaţi, atât ai părinților cât și ai nașului de botez, nimeni altul decât nașul de cununie, fostul primar Constantin Boșcodeală.

Prilejul de bucurie pentru familia Lungu și apropiații ei a scos la iveală încă o dată disensiunile din grupările actuale din PSD. Concluzia, după ce toată lumea a sesizat, cu stupoare, că de la eveniment au lipsit cele mai importante figuri ale partidului, respectiv preşedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, și preşedintele organizaţiei municipale, primarul Constantin Toma, chiar dacă au primit invitaţii. Nu au îndrăznit să ajungă la botezul patronat de soții Boșcodeală mai mulți pesediști care s-au dezis în timp de fostul primar al Buzăului.

Este interesant de urmărit cum va fi percepută la vârful PSD Buzău duplicitatea vicepreședintelui CJ, Romeo Lungu, care după ce multă vreme a fost un exponent de bază al facţiunii Boşcodeală, a schimbat rapid macazul, mimând pacea cu cei din gruparea Ciolacu-Toma.

Romeo Lungu este cunoscut în Buzău în primul rând pentru activitatea de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău, instituție pe care a condus-o din 2012 până în primăvara acestui an. În trecut a mai lucrat la Prefectură, dar și în cadrul clubului Gloria Buzău, Lungu fiind, multă vreme, arbitru de fotbal.

Romeo Lungu este unul dintre numeroșii fini ai lui Constantin Boșcodeală, parte a grupului de favorizați care și-au câștigat statutul în administrația urbei în urma acestei relații. Acum, va avea nevoie probabil de aripa protectoare a lui Petre Emanoil Neagu, după ce și-a devoalat afinitatea neîntreruptă cu fostul primar. Probabil că în PSD ar fi nevoie acum de o reevaluare a tuturor finilor familiei Boșcodeală, lista fiind una foarte extinsă.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com