Acasa | Actualitate | Constantin Toma se hazardează când afirmă că susține proiectul de închiriere a parcărilor dintre blocuri

Constantin Toma se hazardează când afirmă că susține proiectul de închiriere a parcărilor dintre blocuri

toma

Actualul edil al Buzăului se grăbește să-și bage nasul în ițele încurcate ale administrației locale, cu riscul de a o da-n bară. Atinge, mai nou, o problemă care pentru vechea administrație era subiect tabu, și anume închirierea spațiilor de parcare din cartiere, lucru considerat aproape imposibil de foști.

Nu este o temă nouă pentru Primăria Buzău care de fiecare dată când se ridica această problemă răspundea categoric că ”nu se poate”. Viceprimarul și apoi primarul interimar Fănică Bârlă explica, argumentat, că este imposibilă atribuirea locurilor de parcare din cartiere deoarece sunt prea puține spații disponibile raportat la numărul de autoturisme.

Atâta timp cât unui bloc cu peste 25 de mașini nu-i sunt arondate decât zece locuri de parcare, atenție, amenajate, și nu trotuare sau spațiul verde, nu îi poți împăca pe proprietari. Alocarea spațiilor va fi cu siguranță un proces presărat cu scandaluri, un demers care se va dovedi a fi complet inechitabil. De aceea, afirmația lui Constantin Toma că susține închirierea locurilor de parcare de pe străzile și cartierele din Buzău către proprietarii de autoturisme este hazardată.

Potrivit intenției edilului, contra unei taxe anuale, buzoienii vor fi siguri pe locul de parcare după ora 18.00. Toma a mai afirmat că nu s-a gândit la un preț și, întrucât sunt păreri pro și contra, s-ar putea ajunge la un referendum local.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com