Acasa | Diverse | Conducerea Primăriei Râmnicu Sărat pune pensionari în funcții de conducere, în detrimentul tinerilor

Conducerea Primăriei Râmnicu Sărat pune pensionari în funcții de conducere, în detrimentul tinerilor

ciobota

Asta se va întâmpla la Societatea de Transport Urban, care, potrivit unor surse, ar urma să fie condusă de Sandu Ciobotă, în prezent pensionar. În ultimii 8 ani, Sandu Ciobotă a mai condus societatea Acvaterm, dar și Administrația Domeniului Public, scriu jurnaliștii de la Tv Sudest.

Directorul Societatii de Transport Urban Calatori, Adrian Dinu, si-a prezentat demisia în sedinta de Consiliu Local de la sfarsitul lunii iulie. Deşi a revenit asupra deciziei, in cele din urma, Dinu a anuntat ca se retrage de la conducerea societatii. Potrivit unor surse, functia de director urmeaza sa fie ocupata de Sandu Ciobota, actual pensionar si membru in Consiliul de Administratie al T.U.C, de la inceputul lui 2016.

Cine este de fapt Sandu Ciobota si de ce autoritatile locale îl preferă, in detrimentul tinerilor care au terminat o facultate si sunt in cautarea unui loc de munca? Dupa alegerile locale din 2008, Sandu Ciobota a obtinut un mandat de consilier local pe listele PNL, insa in vara aceluiasi an a renuntat la acesta. Ulterior a fost numit director al Administratiei Domeniului Public din Rm. Sarat, institutie pe care a condus-o pana in 2010. In momentul in care a plecat de la conducere, el a anuntat ca se pensioneaza. Unele zvonuri, de la acea vreme au pus însă plecarea sa pe un conflict pe care l-ar fi avut cu primarul Viorel Holban.

Potrivit altora, Ciobota ar fi abandonat funcţia de director din cauza unor nereguli. Mai precis, in timp ce ocupa functia de director al ADP, Sandu Ciobotă era si sef transporturi la o societate, iar din aceasta pozitie vindea utilaje de la firma catre institutia publica la carma careia se afla. La numai un an, dupa ce a plecat de la ADP, Sandu Ciobota a fost numit din nou intr-o functie de conducere. Din februarie 2011 pana in martie 2013, acesta a fost director al societatii Acvaterm din Rm. Sarat.

Oficial contractul sau a fost semnat pe o perioada de 2 ani, dar neoficial acesta ar fi fost doar pe un an, fiind modificat in conditii suspecte. Din 2013, cand a plecat de la Acvaterm si pana in prezent, Sandu Ciobota a avut doar statut de pensionar. Imediat dupa alegerile din iunie, tot mai multe voci au preconizat numirea acestuia in functia de director al Societatii de Transport Urban Calatori, iar odata cu trecerea timpului acest lucru pare tot mai sigur.

De ce autoritatile prefera o persoană suspectată în trecut de nereguli, aflată la pensie in detrimentul tinerilor care au terminat o facultate si sunt in cautarea unui loc de munca? De ce reprezentanţii Primăriei din Rm Sărat nu dau credit tinerilor, în condiţiile în care clamează că tinerii trebuie încurajaţi să se implice în treburile comunităţii pentru că e pot schimba viitorul? Sunt intrebarile la care toti cetatenii asteapta un raspuns din partea celor care conduc municipiul Rm. Sarat.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com