Acasa | Gura Targului | Clica penală aduce APOCALIPSA la Buzău… Va fi chinul de pe lume, urgie, teroare socială!

Clica penală aduce APOCALIPSA la Buzău… Va fi chinul de pe lume, urgie, teroare socială!

toma-ciolacu-dragnea-neagu

Elitele ne-au părăsit de mult şi despre atragerea valorilor nici nu poate fi vorba atât timp cât oraşul este la cheremul arbitrilor, patronilor intraţi în faliment şi al vagabonzilor trasformaţi peste noapte în politicieni cu ştate.

Cine a crezut că se va schimba ceva în oraşul eternelor prăduieli s-a înşelat amarnic. Am mai spus-o dar o repetăm ca să ne intre în cap: va fi chinul de pe lume, va fi urgie, la Buzău!

Două ronduleţe din plastic ieftin şi două locuri de joacă la preţ redus făcute pe banii altora, cam ăsta e bilanţul celor 300 de zile de supliciu trăite sub mandatul ilegitimului primar votat de nici 14 la sută dintre buzoieni. Din cei 114.000 de buzoieni cu drept de vot, Constantin Toma a fost trimis să ne conducă destinele de  nici 15.000 de electori formaţi din membri de partid, pensionari şi asistaţi sociali hrăniţi tot din banii noştrii. O lege imorală votată cu dedicaţie de partidul stat PSD, în 2015, a transformat  noţiunea de democraţie într-un adevărat simulacru, într-un odios act al dictaturii proletare, căreia nu-i pasă de cine le administrază banii şi viitorul.

Noua administraţie de la Palatul Comunal nu are în plan niciun proiect de atragere al investitorilor, niciun plan de reindustrializare al judeţului Buzău, niciun plan pentru tineretul forţat să ia calea străinătăţii debusolat de lipsa de perspective.

Toma şi sfătuitorii de taină nu se gândesc cu niciun chip să atragă investitori străini pe plaiurile Buzăului. Chiar şi în campania electorală Toma a afirmat răspicat că va ajuta doar capitalul autohton, adică firmele lui şi ale apropiaţilor, întărind ceea ce noi bănuiam, că îl doare în cot de prosperitatea oraşului şi de siguranţa locurilor de muncă. Pentru că suntem sătui de minciuni gogonate, îi facem o confesiune fostului activist de partid: nu punem deloc botul la vrăjelile comuniste.Toma va duce doar haosul la nivelul administraţiei locale

Este mult mai uşor să închizi robineţii şi să direcţionezi banii direct către firmele tale. Funcţionează instant şi legislaţia nu-ţi dă nici mari bătăi de cap. O încredinţare direct, trei oferte aruncate la vrăjeală şi gata banu.Numai marafeţi la primărie să fie.

Doar interesul personal primează,doar goana după înavuţire şi doar actul reparatoriu dedicat strict membrilor de partid care ţintesc funcţii plătite gras şi poziţii importante în societate.

Vocea critică intelectualilor a amuţit, a fost cumpărată pentru liniştea celor care ne fură de mai bine de 20 de ani.

Nimeni nu se opune şmenarilor, imbecililor cu funcţii, prefăcuţilor şi delatorilor care conduc urbea spre o catastrofă de proporţii. Oraşul arată ca după un bombardament iar starea socială a omului de rând care nu mai face faţă cheltuielilor este una cu adevărat şocantă.

Pentru nici 20 de lei pe care pensionarii i-au primit de la guvernanţii care-l girează pe domnul Toma, viitorul noastru a fost încredinţat hoţilor de serviciu

În timp ce noi ne  subţiem de tot,şi ni se lipeşte burta de spinare, stăpânii noştri, cu şcoli făcute pe la FF  şi progeniturile lor, prosperă.

Acuma fiţi sinceri cu voi şi întrebaţi-vă de când n-aţi mai văzut oraşul atât de trist? S-a schimbat ceva în jurul vostru?În afară de gropile care se măresc de la mandat la mandat aţi mai văzut vreo schimbare în oraşul eternelor prăduieli?

În afară de circ, de scandal,de funcţionari care se aruncă pe geam, de veşti proaste care vin de la primărie, aţi mai văzut vreo schimbare?

Dureros este că mulţi din noi vom fi nevoiţi să ne luăm câmpii să emigrăm pe coclauri ca să rămâie ei,emineţele cenuşii, să ne fure şi aerul pe care-l respirăm.

Paradoxal este că oamenii de rând, fără prea multă carte, sunt muțumiți de felul în care arată orașul lor dar și de faptul că 80 la sută din copii lor au ajuns slugi în occident. Anestezia corupției și nepotismului dar și gradul ridicat de frică din partea celor care mai au curajul să gândească, a condus la o atare situație de paralizie generală în rândul societății.

La Buzău, hoardele de membri de partid care-şi apără funcţiile primite cadou pentru propagandă intensă de la şefii din PSD, armata de asistaţi social şi pensionarii care au primit 25 de lei la pensie pentru că şi-au vândut viitorul nepoților, către clica de șmenari trimisă în parlament, nu realizează că dimensiunea corupței pune în pericol însăși existența lor.

Acești votanți, captivi ai mizeriei şi ai suferinţei, generate de clica PSD-ului, care au uitat ce înseamnă schimbarea,ce înseamnă demnitatea si civilizația dar și prestanța omului școlit, se încăpățânează ca din 1990 încoace să le dea votul acestor vagabonzi puși pe căpătuială.  Se încăpănează să distrugă orașul prin gândirea primtivă.

Nu contează că reprezentanții acestei cocine poltice numită pompos PSD ,reprezintă doar un grup de infractori și de specimene chitite să parvină chiar dacă n-au prea multă carte sau vreo meserie de doamne ajută.

Deși în atâția amar de ani le-au demonstrat buzoienilor că din furtul organizat din banul public se trăiește ca în paradis, oamenii nu i-au penalizat la vot, ba dimpotrivă le-au dat mandate fără număr.

N-a contat prea mult că PSD-işti de seamă, se distrau dn furtul banului public cu prostituate în hoteluri de lux,nici că fostul președinte al Consliului Județean, a ajuns la pușcărie pentru corupție, după ce și-a umflat conturile cu miloane de euro, tot din banul prostimi.

N-a contat nici că asfaltatorul șef al județului, în fapt dor un cârciumar semianalfabet a ajuns un nabab al județului, cu zeci de milioane de euro în cont,băgate pe şest tot de Boşcodeală, după ce a peticit ca la carte timp de aproape 20 de ani mai toate străzile din municipiul și județul Buzău. N-a contat nici că acest specimen sordid și-a trimis odrasla în parlament fără niciun merit decât acela de a fi hoțoman șef.

N-a mai contat nici că foștii milițieni au făcut avere din salariile nesimțite câștigate la regiile primăriei dn Buzău. N-a contat nici că șmecherii politici trăiesc în condiții de lux, în vile de milioane de euro și nici că acești godaci umflați din banul public nu se închesuie ca ei în spitale mizerabile ci se tratează din banii furați tot de la ei în clinici de lux din străinătate.

În fine n-a mai contat că au pus pe unul primar care a lăsat 5.000 de oameni fără locuri de muncă și alte mii le vor călca în curând pe urme. N-a mai contat nimic și nici nu mai contează nimic pentru acești amărâți cu creierul spălat.

În lipsa unui tineret hotărât să schimbe ceva în societate, acești oameni sugrumați de lipsuri se vor încreade necondiționat în vrăjelile mincinoșlor de serviciu de la PSD.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com