Acasa | Gura Targului | Circul s-a mutat la PNL Buzău. Leii, iepuraşii şi codoşii şi-au lansat candidaturile

Circul s-a mutat la PNL Buzău. Leii, iepuraşii şi codoşii şi-au lansat candidaturile

Foto: observatorulbuzoian.ro
Foto: observatorulbuzoian.ro

Cine vrea să participe la un spectacol gratuit de circ este invitat să se deplaseze în ograda PNL Buzău, unde stagiunea de primăvară e în toi. Singura condiţie impusă amatorilor de spectacole moca, pentru a putea vedea cum evoluează pe viu leii, iepuraşii sau corciturile autohtone, denumite sugestiv codoşi, este ca aceştia să urmărească atent comunicatele de presă, pentru a nu rata mai ales reprezentaţiile din weekend.

După o scurtă şi binemeritată pauză, soldată cu uşuirea unui candidat la primărie şi ungerea altuia nou nouţ, liberalii au revenit în forţă în ultimele zile şi i-au distrat copios pe buzoieni.

Cele două reprezentaţii din acest weekend au bătut orice record de audienţă după desemnarea unui aşa zis interlop, fost liber profesionist pe autobuze, pentru funcţia de consilier judeţean.

Spectacolul de gală a fost urmărit duminică de buzoieni cu sufletul la gură chiar în incinta Cinematografului Dacia, unde dresorii din PNL în frunte cu Teodor Atanasiu au adunat toată grădina zoologică pentru lansarea la alegerile locale din iunie 2016.

Dezvăluirile lui Caton Mateeşescu, candidat la şefia Consiliului Judeţean, cum că liberalul Cezar Preda l-ar fi cocoţat pe Toma direct pe panourile publicitare de la Atlass Invest, au întărâtat lighioanele dar şi electoratul.

„Dacă cei 6 primari liberali au rămas alături de PNL, nu același lucru pot spune despre parlamentarii PNL. Din păcate, din toți cei care au plecat la drum în 2012 doar unul mai este astăzi prezent alături de noi (nr. deputatul Erland Cocei). Sigur că motivele care au dus la această situație sunt diferite, însă să te bați cu pumnul în piept că sprijini organizația și pe panourile publicitare pe care le deții(nr. firma Atlas Invest deținută de deputatul PNL Cezar Preda ) să troneze, mari, afișele candidatului PSD, mi se pare de neconceput”, a declarat pentru observatorulbuzoian.ro, Ioan Caton Mateeșescu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean.

Această declaraţie dă apă la moară celor care au speculat în ultima vreme că Ovidiu Anghel ar fi doar un iepuraş scos de la cutie de Cezar Preda cu scopul de a-şi ajuta fostul tovarăş de la Metalurgica să câştige alegerile locale de la primăria Buzău.

După atâtea scandaluri cu care ne-a delectat filiala locală a PNL, n-ar fi exclus ca Cezar Preda să-şi ia lumea-n cap şi să renunţe la doctrina liberală imediat după alegerile din iunie. Preda ar putea să-şi desăvârşească pe deplin cariera politică cu o înscriere în PSD, ca să-i ţină de urât colegului de la secţia de turnătorie, Constantin Toma.

Dar să vezi atunci ce spectacol de circ va ieşi dacă locul lui Preda care va rămâne vacant va fi alocat PNL-istului „Ştocăreală”, care a adus deja un suflu nou în partid.

 

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com