Acasa | Opinii | Ciolacule, cât de golan poți să fii! Uită-te în ograda ta înainte să arunci cu noroi

Ciolacule, cât de golan poți să fii! Uită-te în ograda ta înainte să arunci cu noroi

eb1

Liderul PSD Marcel Ciolacu face în aceste zile turul localelor, mai ales cele prietene, cu acuzații grave la adresa candidatului PNL, Ovidiu Anghel, pe care îl face mincinos și criminal. Ciolacu invocă un accident produs de Anghel, acum 20 de ani, însă uită că al său coleg și fost șef de partid, Boșcodeală, a fost într-o situație jenantă. În 2005, a rănit trei persoane dintr-o mașină pe care a lovit-o, băut fiind.

Ca să-l impresioneze pe dottore Ponta, prezent la Buzău, deputatul Ciolacu a vorbit într-o conferință de presă despre un episod de la sfârșitul anilor ’90, atunci când Ovidiu Anghel a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, pentru că a accidentat mortal un pieton. Președintele PSD a mai afirmat că Anghel a fost obligat să plătească pensie alimentară celor doi minori pe care i-a lăsat fără tată, până când aceștia au împlinit vârsta de 18 ani.

Îi aducem aminte lui Marcel Ciolacu un amănunt care ar fi trebuit să-l facă mai reținut. Fostul lui șef, Constantin Boșcodeală, a comis-o rău de tot, cu 11 ani în urmă. Potrivit polițiștilor, primarul Buzăului a consumat alcool înainte de a urca la volan. Testele la probele de sânge recoltate la scurt timp după eveniment, au arătat o îmbibaţie alcoolică de 0,9 alcool la un litru de sânge.

Primarul conducea autoturismul personal, un Espero, pe strada Transilvaniei şi la un moment dat a intenţionat să vireze stânga pe strada Clujului, unde îşi avea domiciliul înainte să se mute în cartierul fițoșilor, Orizont. Din sens opus venea un alt autoturism în care se aflau trei persoane. Edilul-şef nu a acordat prioritate de trecere şi a izbit în plin maşina care circula din sens opus. Celălalt şofer implicat în accident declara că primarul nu a respectat mai multe reguli de circulaţie atunci cînd a încercat să intre pe strada Clujului.

În urma impactului, toate cele trei persoane din autoturismul care circula regulamentar au fost internate în spital. Şi primarul a rămas o seară internat. Diagnosticul arăta că edilul şef Constantin Boşcodeală a suferit un traumatism cranian şi o ruptură la degetele mâinii drepte.

Se vehicula în presă că primarul municipiului Buzău risca o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare pentru că a urcat la volan sub influenţa alcoolului.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com