Acasa | Actualitate | Ciolacu n-are doctorat la S.R.I., spune DC NEWS

Ciolacu n-are doctorat la S.R.I., spune DC NEWS

dragnea2-640x480-620x330

Nu interesa pe nimeni dacă Marcel Ciolacu are sau n-are doctorat la S.R.I., așa cum nu interesa nici dacă este colonel sau nu, acoperit sau descoperit. La fel nu interesează pe nimeni ce funcție mai are Ciolacu, pentru că la Buzău nu a făcut nimic, iar din poziția de șef al P.S.D. are o atitudine umilă în fața dictatorului Constantin Toma și ignorantă față de lege. După celebra sa remarcă ”câștigătorul ia totul ”, prin care încuraja încălcarea legii, Ciolacu a ieșit din viața politică și a rămas un simplu trepăduș dispus să facă orice numai să nu ajungă la mititica. Când și când mai dă și el un ban celor de la DC NEWS să-l scoată din anonimat, dar mai rău îi fac, pentru că băieții de aici nu prea au talent. Iată ce mai spun:
”Vicepremierul Marcel Ciolacu a fost acuzat că nu și-a trecut în CV doctoratul de la Academia Serviciului Român de Informații (SRI).
Nici nu avea cum să facă acest lucru din moment ce nu are doctorat.
Marcel Ciolacu ne-a declarat în exclusivitate că a făcut cerere de prelungire a perioadei de doctorat adăugând: „Am suspendat. Nu am finalizat lucrarea de doctorat. Am cerut suspendarea din lipsă de timp. Nu aș fi avut cum să mă ocup. O să decid pe viitor ce voi face în acest sens”, spune Ciolacu pentru DC NEWS.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com