Acasa | Politic | Cine-mparte parte-și face! Ginerele vicelui Alexandru Dunel a fost numit șef la Direcția de Asistență Socială a Primăriei

Cine-mparte parte-și face! Ginerele vicelui Alexandru Dunel a fost numit șef la Direcția de Asistență Socială a Primăriei

dunel

Ieri în ședința CLM a fost supusă votului plenului aprobarea numirii unei persoane în vederea exercitării cu caracter temporar a funcției publice de conducere vacante de director executiv al Direcției de Asistență Socială a municipiului Buzău. Pe postul rămas vacant în urma pensionării Alecsandrinei Docuz a fost numit, începând cu data de 1 aprilie, Alexandru Sebastian Ionescu, în prezent șef serviciu Resurse Umane, Economic, Administrativ.

Despre acest angajat, primarul Fănică Bârlă, bun prieten cu Dunel, are numai cuvinte de laudă și care a precizat ce-l recomandă pe Ionescu pentru a deveni director.

„Este ginerele domnului Dunel Alexandru (viceprimarul municipiului, n.r.), dar nu are nicio legătură cu numirea. Acest tânăr, pentru că este tânăr de vârsta dumnea­voastră, este de la înființarea Direcției de Asistență Socială, eu îl cunosc încă dinainte de a-l cunoaște domnul Dunel, a copilărit cu copiii mei, este dintr-o familie foarte bună, puteți să-l verificați și să mergeți direct la el și să vedeți dacă are calitățile necesare pentru a ține acest interimat. Încă o dată, este angajat la Direcția de Asistență Socială, cu studii superioare, de la începutul Direcției de Asistență Socială, a urmat, rând pe rând, pașii de promovare, până când să fie domnul Dunel viceprimar, întotdeauna i-a ținut locul doamnei Docuz; deci era, și din punct de vedere practic, singura persoană în care puteam avea, pe acest interimat, încredere să ducă mai departe Direcția de Asistență Socială, pentru că era cel mai avizat și avem încredre în el“, a spus primarul Fănică Bârlă.

Numirea lui Ionescu în fruntea Direcției de Asistență Socială va deveni, probabil, definitivă dacă acesta nu va înșela încrederea celor care l-au învestit în această funcție, deși, dacă este să ne luăm după primarul interimar, în tot Buzăul acesta nu se găsea o altă persoană care să poată face față acestui post.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com