Acasa | Actualitate | Ce avere are Carmen Ichim, noul prefect al Buzăului

Ce avere are Carmen Ichim, noul prefect al Buzăului

Ichim_conferinta_News_Buzau
Şefa Gărzii de Mediu, Carmen Ichim, a fost promovată în fruntea Casei Albe. Conform ultimei declarații de avere postate pe site-ul Comisariatului Teritorial al Gărzii de Mediu Buzău la data de 23 mai 2015, Carmen Ichim posedă, împreună cu soțul, două terenuri de 400, respectiv 335 mp, două apartamente, două case de locuit și un autoturism Mecedes, fabricat în anul 2005.
Ea are datorii de 885.900 lei (aproape 200.000 euro) la o bancă și la un dezvoltator imobiliar. În ultimele 12 luni de până la data completării acestei declarații de avere, Carmen Ichim a încasat un salariu de 35.229 lei, respectiv 2.935 lei lunar.
Carmen Ichim a avut un traseu politic de invidiat, care a început la Partidul Național Liberal, sub guvernarea căruia (2004-2008) a fost numită în fruntea Agenției pentru Protecția Mediului.
Funcție pe care a păstrat-o și în anul în care Partidul Social Democrat a coabitat la guvernare cu Partidul Democrat Liberal, Carmen Ichim putând fi văzută la conferințele de presă cu public pe care le organiza liderul PSD de la acea vreme, ex-senatorul Ion Vasile. A fost înlocuită de la conducerea APM iar din momentul înființării Gărzii de Mediu, Carmen Ichim a condus fără întrerupere Comisariatul Teritorial Buzău, în calitate de funcționar public.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com