Acasa | Politic | Ce-ai făcut, mă nene, mă? Păi, te-ai pozat cu președintele Iohannis ca să ne convingi cât de liberal ești?

Ce-ai făcut, mă nene, mă? Păi, te-ai pozat cu președintele Iohannis ca să ne convingi cât de liberal ești?

popa

Candidatul UNPR și șeful filialei din Buzău, Constantin Popa, se comportă precum un copil care se dă mare în parcare până îi apare în față bătăușul cartierului. În timp ce la Buzău se laudă cu opoziția pe care i-o face sistemului, inclusiv președintelui țării, când se ivește ocazia, mai că-i cere autograf președintelui Iohannis. Omul însă gândește în perspectivă.

Te trece o senzație de greață când vezi cum se gudură unii pe lângă oamenii puternici, poate poate le-o pica și lor ceva de halit. Aceeași senzație am avut-o și când am văzut poza catindatului UNPR la primăria municipiului Buzău, Constantin Popa, alături de președinte țării, Klaus Iohannis.

Nu-mi pot da seama ce a fost în capul lui Popică. Strategie electorală pentru locale? Pe naiba! Păi cine dintre ai săi poate digera alăturarea de simbolul puterii căreia, prin definiție, trebuie să îi facă opoziție, în calitate de membru UNPR. Vrea să și-i apropie pe iohaniști? Eșec din start. Ăia sunt prea destupați la minte ca să înghită momeala geamgiului Popa Constantin. Cel puțin nu acum, pentru locale.

De fapt, Popică nici nu vrea cu adevărat să câștige alegerile pentru primărie, ci doar își promovează imaginea în campania de acum, pe banii statului, ai noștri adică, pentru a-i fi mai ușor în toamnă, la parlamentare.

Probabil, până atunci chiar va ajunge membru PNL, așa cum a mai încercat înainte de locale, și cu puterea financiară pe care o are va căpăta un colegiu pe care să-l vrăjească în numele liberalilor și al lui Iohannis, pretenul său din poză. (Ion Tudose)

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com