Acasa | Actualitate | ”Cazma” rămâne fără o parte din terasa la care se afișează cefele late ale Buzăului. De vină e primarul Constantin Toma

”Cazma” rămâne fără o parte din terasa la care se afișează cefele late ale Buzăului. De vină e primarul Constantin Toma

teras

Descinderea Poliției Locale pe terasa de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru a ridica mesele de pe domeniul public cu clienți cu tot, a fost o demonstrație de forță a noului edil. El a dat un semnal celor care ani la rând au fost păsuiți de slujbașii lui Boșcodeală că măgăriile nu mai merg.

Toată presa din Buzău a fost martoră la evacuarea de azi și a relatat cu lux de amănunte. Nu insistăm pe descrierea acțiunii. Cert este că nicăieri nu s-a relatat despre vreo reacție din partea lui Sorin Cristea, patronul terasei. Concluzia este clară: lipsa unui răspuns, a unei opoziții din partea lui Cazma, vine să confirme ilegalitatea pe care foștii edili au trecut-o atâtea veri la rând sub preș.

Tot de la colegii din presa locală am aflat că 100 de localuri funcționau fără autorizație și că neregulile s-au descoperit abia după ce noul primar le-a pus jar sub tălpi polițiștilor locali și funcționarilor din primărie, aceiași care până nu demult răspundeau comenzilor celor care îi protejau pe patroni de baruri și restaurante.

Ce au făcut până acum? De ce unii plăteau bugetului local obligațiile pentru autorizări sau ocuparea spațiilor publice iar alții nu? De ce au închis ochii Boșcodeală și ai lui, adică foștii viceprimari Bârlă, Sebastian Radu, Dunel, la sfidarea unora dintre patronii de localuri față de bun-platnici? Probabil că au circulat niște spăgi pe holurile din Palatul Comunal pentru a cumpăra toleranță din partea administrației. (Ion Tudose)

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com