Acasa | Actualitate | Cascadorii râsului! Primarul Toma cere demisia colegului de partid, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu

Cascadorii râsului! Primarul Toma cere demisia colegului de partid, președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu

Toma-Neagu-CJ-BZ-ADI

Primarul Toma cere demisia Președintelui CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu. Răspunsul primarului Constantin Toma privind Compania de Apă Buzau. În cursul diminetii, începând cu ora 9.00 a avut loc o nouă ședință ordinară a Adunării Generale a SC Compania de Apă Buzău SA. Primăria Buzău a fost reprezentată de doamna Cristea Georgeta auditor și Lucian Sălcuțan avocat , năimit de Toma pe parcursul nopții. Din lipsă de cvorum nu s-a putut ține ședința extraordinară a AGA.

Primarul Constantin Toma a cerut in conferință de presă demisia Președintelui Consiliului Județean Buzău și din ADI „Buzău 2008” precizând că „această gașcă de mafioți trebuie să dispară, cer oficial demisia lui Neagu care împreună cu Tescaru sunt capii acestei rețele mafiote de la Compania de Apă. Eu pot fi într-un partid sau nu, dar acești oameni să facă aceste nenorociri cu alții, nu cu buzoienii!

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com