Acasa | Actualitate | Caracatiţa lui Preda contraatacă ! Iepurii din PNL vor fi aleşi joi

Caracatiţa lui Preda contraatacă ! Iepurii din PNL vor fi aleşi joi

cezar-preda

Cezar Preda s-a săturat să se joace de-a mascarada  acum că a venit vremea noilor alegeri generale din PNL şi a decis să împlinească planul mârşav pus la cale anul trecut.S ursele noastre ne spun că securistul şef de la Buzău, a hotărât de curând să-l despovăreze pe nefericitul Cristi Romanescu de chinul de a conduce doar de faţadă interesele liberalilor buzoieni. Şuntat la greu de binomul toxic Preda –Toma, Romanescu vrea să se distanţeze de politică, zonă care i-a adus numai bătăi de cap în ultimii ani.

Astfel , patru liberali se vor înfrunta joi pentru postul de președinte al organizației județene  Cei ramasi in batalie sunt  actualul președinte interimar, Cristinel Romanescu, avocatul Lucian Sălcuțan, medicul Adrian Zoican și profesoara Georgeta Pâslaru.

Pentru că planul bine gândit a fost o reuşită totală în defavoarea contribuabililor buzoieni care văd pe z ice trece că este imposibil să mai scapi de mafie, Preda a decis ca săgeţile sale să participle la alegerile din filiala locală a PNL în care se ştie de săptămâna trecută cine va câştiga.

Este puţin probabil ca actualul Preşedinte Cristinel Romanescu să-şi mai dorească să iasă la cârma partidului dat fiind faptul că s-ar fi săturat de jocurile de culise făcute de binomul Preda- Toma.

Candidaturile celor incomozi alianţei Toma-Preda,cea a consilierului județean Ionuț Nicolae și cea a fostului lider al PSRO, Alin Văleanu, au fost deja invalidate.

În cursă arămas pe bune medicul Adrian Zoican, un începător în ale politicii îmbrobodit de binomul toxic pentru că are credibilitate la public nefiind implicat în niciun scandal.

Apropiatul lui Toma , Lucian Sălcuţan participă la alegeri doar de amorul artei ştiut fiind faptul că are o proastă reputaţie printre buzoieni după ce s-a dovedit că are datorii immense către stat de aproape 4 miliarde de lei vechi. Profesoara Georgeta Pâslaru este deasemenea o necunosctuă în politică, băgată la normă ca numărul de candidaţi să pară mai mare.

Totodată, pentru cele două posturi de primvicepreședinte se vor confrunta avocatul Ionuț Iuga , mâinile drepte ale lui Preda, fostul primar al comunei Balta Albă,  Georgian Calotă consilierul județean Emilia Babiuc, Ion Ene , consilierul județean Raul Florescu şi fostul deputat Erland Cocei,

Cezar Preda s-a restras strategic către Dâmboviţa în ianuarie anul trecut pentru a distruge încă odată filială locală a PNL.Fostul lider portocaliu i-a făcut jocul amicului de la Metalurgica, Constantin Toma, căruia i-a netezit drumul către primărie cu condiţia să-I mai prelungească contractul la gunoaie.

Denumit de apropiaţi drept Rege al Gunoaielor după ce a înstrăinat cea mai profitabilă societate a primăriei Buzău, cea de salubrizare, pe vremea când era director către nemţii de la RER, Preda dovedeşte încă odată cine conduce de facto Buzăul.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com