Acasa | Actualitate | „Bătaie mare” pentru conducerea organizației de tineret a PSD! S-a înscris în cursă doar Ionela Dobrică

„Bătaie mare” pentru conducerea organizației de tineret a PSD! S-a înscris în cursă doar Ionela Dobrică

sediul-psd-buzau

Sfârșit de săptămână aglomerat pentru TSD-iștii buzoieni, care își aleg, vineri și sâmbătă, președinții structurilor de județ și municipiu pentru următorii doi ani.

Prima rundă de alegeri se va desfășura vineri, începând cu ora 17:00, la sediul PSD municipiu. Peste o sută de delegați își vor alege atunci președintele organizației municipale a TSD. Sâmbătă, tineri social-democrați din întreg județul urmează să își desemneze tot prin vot președintele organizației județene.

Până la această oră, pentru șefia TSD județ s-a înscris în cursă doar Ionela Dobrică, fost subsecretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și potențial candidat la alegerile parlamentare din toamnă. Un singur candidat figurează și pe lista pentru TSD municipiu, acolo unde își dorește să fie președinte Daniel Lambru, consilier municipal și director al Centrului de Urgență de Zi si de Noapte pentru Persoane Adulte fără Adăpost Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com