Acasa | Diverse | AVION PRĂBUŞIT în Marea Neagră.

AVION PRĂBUŞIT în Marea Neagră.

avion-rusesc

Un avion militar rusesc s-a prăbuşit, duminică, în Marea Neagră. La bord se aflau 92 de persoane, militari, artişti şi jurnalişti. Aeronava dispăruse brusc de pe radare, iar autorităţile ruse au confirmat prăbuşirea. Resturi ale aeronavei au fost găsite la câţiva kilometri de ţărm, iar mai multe bagaje au fost aduse de valuri pe plajă. Nu există supravieţuitori.

Din primele informaţii rezultă că avionul prăbuşit se îndrepta spre Siria. Avionul decolase de la Soci cu 20 de minute înainte să dispară de pe radar.

În prezent au loc operaţiuni de căutare, în care sunt implicate şapte ambarcaţiuni militare şi mai multe elicoptere care survolează zona în care aeronava a dispărut de pe radar. Mai multe resturi ale aeronavei au fot găsite la 1,5 kilometri de ţărm, unde apa are o adâncime de 50-70 de metri, potrivit Ministerului rus al Apărării. De asemenea, bunuri personale ale pasagerilor ar fi fost găsite pe coasta oraşului Soci.

Ministerul Apărării a confirmat că la bord se aflau 84 de pasageri şi 8 membri ai echipajului. Printre cei 84 de pasageri care se îndreptau spre o bază militară rusească din Latakia. La bord se aflau şi 9 jurnalişti, câte trei de la Zvezda TV, Channel One şi de la un alt post TV, dar şi 50 de muzicieni din Corul Alexandrov al Armatei ruse.

Autorităţile ruse au demarat deja o anchetă, prima ipoteză fiind aplicarea defectuoasă a regulilor de securitate şi pregătire a zborului

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com