Acasa | Diverse | AU GARAJE, DAR PARCHEAZĂ PE STRADĂ

AU GARAJE, DAR PARCHEAZĂ PE STRADĂ

garaje-2-300x225[1]

Au garaje în proprietate pe care le folosesc pe post de depozit ori le-au transformat în spaţii comerciale, dar se vaită că nu sunt locuri de parcare sau zona este supraaglomerată de maşini. Este cazul locatarilor din capatul străzii Pietroasele care preferă să îşi umple garajele cu diferite mărfuri şi să îşi parcheze maşinile pe domeniul public. Din acest motiv, zona a ajuns să fie sufocată de maşini, iar circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

garaje 2O situaţie absurdă se înregistrează în cartierul Micro 3. În capătul străzii Pietroasele există foarte multe garaje, însă mulţi proprietari nu le folosesc pentru a-şi parca maşinile în ele. Multe dintre ele au luat altă destinaţie, iar riveranii îşi parchează maşinile tot pe stradă. Din acest motiv, zona este supraaglomerată cu autoturisme.

Vizibil iritaţi de situaţie, locatarii din zonă refuză să comenteze deciziile vecinilor lor care procedează în acest fel. Am găsit, totuşi, un riveran care a acceptat să îşi exprime nemulţumirea în faţa camerei de luat vederi.

Reprezentanţii Primăriei Buzău au anunţat că vor verifica zona, vor stabili dacă garajele mai sunt ale celor îndreptăţiţi, ori au fost vândute, după care se va verifica şi în ce condiţii s-a schimbat destinaţia garajelor. (Mirela Copariu)

Sursa: Campus TV

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com