Acasa | Actualitate | Atmosfera de sărbătoare pune stăpânire treptat pe întregul oras

Atmosfera de sărbătoare pune stăpânire treptat pe întregul oras

974x468

Buzăul e un oraș viu.  Joi seară a fost pus în funcțiune tunelul luminos de pe aleea ce duce la Muzeul Județean. În scurt timp, tunelul în care luminează 42.000 de beculețe a devenit principala atracție de iarnă a Buzăului.

Sute de buzoieni au fost atrași de tunelul luminos și de colindele care au răsunat în difuzoare. Inițiativa aparține Consiliului Județean și este o premieră la Buzău, tunelul luminos având 35 de metri și fiind iluminat cu 42.000 de becuri colorate.

Vizitatorii prezenți aici își pot continua seara cu o vizită la muzeul în curtea căruia, în această perioadă, începând de pe 9 decembrie, va fi găzduit târgul de produse tradiționale de Crăciun. În luna decembrie, Teatrul „George Ciprian” va găzdui spectacole de teatru pentru copii și proiecții de filme Disney, la care intrarea va fi liberă, iar micii spectatori vor primi cadouri.

Joi seară, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a aprins în mijlocul stațiunii Sărata Monteoru un brad de Crăciun uriaș care va rămâne împodobit pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Tot joi seară, clădirea Consiliului Județean a fost luminată în roșu, galben și albastru cu ocazia Zilei Naționale a României. De altfel, toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean Buzău vor fi iluminate festiv în luna decembrie.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com