Acasa | Gura Targului | ApR-iştii din PSD nu mai suportă umilinţele şi se pregătesc de o mare trădare. Aripa rebelă așteaptă candidatura independentului Paul Negoiţă

ApR-iştii din PSD nu mai suportă umilinţele şi se pregătesc de o mare trădare. Aripa rebelă așteaptă candidatura independentului Paul Negoiţă

dunel

Surse din interiorul PSD Buzău dau ca sigură anunţarea candidaturii preotului Paul Negoiţă pentru fotoliul de primar din postura de independent, ca în 2012, şi la fel de sigură susţinerea pe care acesta o va avea acesta din partea celor marginalizaţi de noua conducere a PSD.

ApR-ştii lui Boşcodeală, căci despre ei este vorba, în frunte cu garnitura Bârlă – Dunel, primarul și vicele său, se vor regrupa în jurul unui candidat independent pe care îl vor susţine necondiţionat să câştige scaunul de primar.

Tot surse din PSD spun că acel independent dorit de oamenii lui Boşco nu şi-a lansat deocamdată candidatura,eliminându-l astfel din ecuaţie pe singurul independent care vrea la primărie, Constantin Ionescu.

Cei care au fost trecuţi pe bară nu vor acţiona făţiş, întrucât vor risca excluderea din partid aidoma clanului Mocanu, ci vor recurge la acţiuni subversive împotriva noului lider Marcel Ciolacu. Totul, în încercarea de a-l compromite pe Ciolacu şi de a-l face să demisioneze imediat după eşecul anunţat de la alegerile locale.

Astfel grupul ApR-iştilor, adică cei care au roit în jurul lui Boșcodeală înainte și după alegerile din 2000, mizează pe înțelegerea, dacă nu chiar o înțelegere (sic!), din partea celui care va ajunge primar, care la rândul său ar putea primi sprijinul reconfortant în CLM.

Ultima acţiune prin care vicele Dunel şi-a numit ginerele la conduecerea Direcției de Asistență Socială, cu susţinerea altui renegat din PSD, Fănică Bârlă, este doar o demonstraţie de forţă a nemulţumiţilor. Dacă într-un final preotul Negoiţă nu va mai candida, voturile rebelilor din PSD s-ar putea îndrepta către Ovidiu Anghel, ştiută fiind afinitatea acestuia cu fostul primar Boşcodeală.

Rămas nabab în Palatul Comunal, Fănică Bârlă a început deja să saboteze precampania candidatului PSD la primărie.

El a luat o iniţiativă care a indignat opinia publică, după ce a anunţat că traficul pe Bulevardul Bălcescu nu va mai fi oprit în week-end. Potrivit sansanews.ro joi seara, într-o emisiune la TV Buzău, Ciolacu a afirmat că Bârlă a primit un ultimatum din partea conducerii filialei şi a fost somat să nu mai ia decizii administrative fără să se consulte cu colegii din CLM.

Concret, deputatul Ciolacu a explicat că i-a spus lui Bârlă că este inadmisibil ca unele iniţiative precum cea despre redeschiderea circulaţiei rutiere pe Bulevardul Bălcescu în week-end, pe perioada estivală, cu impact negativ în rândul opiniei publice şi, în consecinţă pentru partid, să nu fie dezbătute mai întâi cu grupul consilierilor locali municipali pesedişti.

CITEŞTE ŞI ŞOC PRINTRE CORUPŢI,POPA NEGOIŢĂ CANDIDEAZĂ!

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com